Leticia Goncalves numita director regional pentru Monsanto in Europa si Orientul Mijlociu regiune ce inregistreaza o crestere importanta

14 octombrie 2014

Goncalves il urmeaza pe Jose Manuel Madero, care a fost numit recent in functia de International Business Development Lead si care isi va concentra activitatea pe sustinerea dezvoltarii fermierilor mici.

Numirea Leticiei Goncalves in noua functie, care presupune si alaturarea sa in echipa de International Business Leadership a companiei Monsanto, vine intr-un moment interesant pentru activitatea Diviziei de Seminte din Europa si Orientul Mijlociu. Activitatea companiei este axata pe comercializarea semintelor conventionale de porumb si rapita de calitate genetic superioara si produse pentru protecția plantelor, cum ar fi Roundup. Strategia de investitii a business-ului inseamna 500 de milioane de euro alocati timp de un deceniu pentru extinderea capacitatii de productie in mai multe tari din Europa, pentru a satisface cererea mare a clientilor la nivel regional si global.

“Sunt incantata sa fac parte din echipa ce ofera ajutor in gasirea celor mai inteligente solutii pentru a hrani lumea”, afirma Leticiei Goncalves. “In timp ce Europa este o regiune unica pentru noi, in unele privinte, noi si clientii nostri avem un scop comun, acela de a asigura succesul continuu prin solutii creative, durabile, care sa ajute fermierii sa produca mai mult, mai bine si la preturi accesibile, utilizand mai putine resurse.”

Goncalves se alatura Monsanto Europe dupa ce a condus operatiunile comerciale ale Diviziei de Semințe din Statele Unite, cea mai mare unitate regionala de afaceri a companiei la nivel global. Din 1997 de cand a devenit parte din compania Monsanto, ea a ocupat mai multe pozitii manageriale in SUA si la nivel international.

Leticia Goncalves detine o diploma de licența in Inginerie chimica, cu specializare in Administrarea Afacerilor, la Universitatea Sao Paulo din Brazilia. Si-a continuat studiile la Universitatea din Pittsburgh, unde a obtinut o diploma de master - International Executive Master - in Administrearea Afacerilor. Vorbeste fluent limbile engleza si portugheza si are cunostinte practice de limba spaniola. Ea se va muta in Elvetia impreuna cu familia ei.

Despre companie
Monsanto este unul dintre liderii globali ce ofera soluții bazate pe tehnologie și produse agricole care imbunatațesc productivitatea la nivel de ferma și calitatea hranei. Monsanto continua sa susțina atat fermierii mici cat și pe cei mari pentru a produce mai mult in timp ce se conserva mai mult resursele noastre naturale, cum ar fi apa și energia. Pentru a afla mai multe despre activitatea noastra și angajamentele noastre, va rugam sa vizitați: www[.]monsanto[.]ro .
Urmariți activitatea noastra pe Twitter MonsantoCo, pe blog-ul companiei, Beyond the Rows® (Dincolo de randuri) la adresa www[.]monsantoblog[.]com, sau abonați-va la comunicatele noastre de presa prin News Release RSS Feed.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram