Serviciul LivePR.ro
LivePR.ro este un serviciu de publicare, distribuție și găzduire a comunicatelor de presă, disponibil companiilor, organizațiilor non guvernamentale din România și nu numai, precum și instituțiilor publice naționale și locale.

Înregistrarea utilzatorilor
Serviciile de publicare, distribuție și găzduire a comunicatelor de presă sunt disponibile utilizatorilor înregistrați pe site. Înregistrarea se face prin crearea unui cont și furnizarea informațiilor solicitate. Informațiile furnizate de fiecare utilizator trebuie să fie reale și exacte, deoarece vor fi folosite pentru facturare și comunicarea dintre utilizator și administratorii platformei LivePR.ro.

Confirmarea adresei de e-mail este vitală pentru validarea contului și utilizarea facilităților aferente pachetului de servicii achiziționat de către utilizator.

În cazul în care pachetul de servicii este folosit de către o persoană juridică activă pe teritoriul României și nu numai, furnizarea datelor de identificare ale companiei este o condiție esențială care determină utilizarea în cele mai bune condiții a serviciilor puse la dispoziție de LivePR.ro.

Datele completate în formularul de înscriere trebuie să fie actuale, reale și corecte. LivePR.ro își rezervă dreptul de a verifica validitatea informațiilor furnizate de către utilizator, iar în cazul în care aceste date nu sunt corecte se va solicita actualizarea lor prin 3 solicitări succesive, scrise, transmise prin e-mail. În cazul în care utilizatorul nu răspunde solicitărilor prin furnizarea datelor corecte solicitate, LivePR.ro își rezervă dreptul de a suspenda contul utilizatorului.

Datele furnizate de către utilizator vor fi folosite pentru comunicarea directă cu LivePR.ro, facturare, transmitere de oferte speciale și noutăți strict legate de serviciile oferite prin intermediul platformei.

Tipuri de utilizatori
LivePR.ro se adresează instituțiilor publice, companiilor indiferent de domeniul de activitate care își gestionează intern activitatea de comunicare, precum și agențiilor de relații publice și marketing care comunică în numele clienților pe care îi reprezintă, precum și ONG-urilor.

Opțiunile de publicare și distribuție a comunicatelor de presă de care beneficiază utilizatorul variază în funcție de pachetul pe care utilizatorul îl alege.

Responsabilitatea conținutului
Fiecare utilizator este responsabil pentru conținutul pe care îl publică și va furniza direct informațiile suplimentare clientului potențial de care este contactat în urma publicării comunicatului de presă. De asemenea, clientul potențial va solicita informații direct utilizatorului care a publicat comunicatului utilizând datele de contact pe care acesta le-a furnizat. LivePR.ro nu poate să ofere asistență cu privire la produsele, serviciile, evenimentele, promoțiile sau alte elemente comunicate de utilizator.

LivePR.ro declină orice fel de responsabilitate cu privire la acuratețea, veridicitatea sau originalitatea conținutului publicat de către utilizator, dar își rezervă dreptul de a șterge sau de a cere utilizatorului să șteargă sau să modifice conținutul care face obiectul unor reclamații venite prin intermediul formularului de contact al site-ului sau la adresa [email protected].

Obligațiile utilizatorului:

  1. Utilizatorul își asumă ca veridică informația pe care o publică;
  2. Utilizatorul își asumă limbajul, exprimarea și respectarea normelor gramaticale ale limbii române;
  3. Utilizatorul își asumă că materialul publicat nu este preluat din surse externe fără aprobarea autorului materialului original;
  4. Utilizatorul nu va publica materiale care promovează produse sau servicii care nu au toate formele legale pentru comercializarea lor pe teritoriul României.
  5. Utilizatorul se obligă să achite contravaloarea serviciilor contractate de la LivePR.ro înainte de a beneficia de acestea.
  6. Utilizatorul se obligă să nu publice materiale destinate adulților sau alte materiale care pot fi considerate șovine, xenofobe, care promovează ura sau violența, inclusiv materiale  care promivează servicii de pariuri, jocuri de noroc, sau servicii erotice.
  7. Utilizatorul se obligă să folosească platforma LivePR.ro pentru a publica materiale care promovează servicii similare, respectiv platforme care propun spațiu de publicare pentru comunicate de presă și advertoriale.

Funcționarea și modificarea site-ului
LivePR.ro a luat toate măsurile pentru a asigura o experiență de utilizare și vizitare bună și neîntreruptă a site-ului, dar nu își asumă responsabilitatea pentru eventualitatea unor vicii de funcționare provenite din cauze terțe, dar își asumă efortul de a face toate demersurile necesare pentru a rezolva aceste probleme în cel mai scurt timp posibil.

LivePR.ro își rezervă dreptul de a interveni cu modificări în orice parte site-ului cu scopul îmbunătățirii sau actualizării sistemului în vederea adăugării de funcții care îmbunătățesc experiența de utilizare. Prin utilizarea serviciilor LivePR.ro, utilizatorul își exprimă acordul cu privire la modificarea sau la modificările aduse site-ului.

LivePR.ro își rezervă dreptul de a șterge conținutul sau contul utilizatorului asupra căruia au fost semnalate încălcări ale acestui acord.

Publicitate și promoții
LivePR.ro
poate desfășura campanii publicitare/promoții în orice secțiune din site fără a fi nevoie de acordul utilizatorilor sau al vizitatorilor. Grafica, dimensiunile și spațiile de desfășurare a acestor acțiuni publicitare sunt stabilite de LivePR.ro.

Utilizarea serviciilor LivePR.ro reprezintă acceptarea termenilor și condițiilor de către utilizator.
Încălcarea prevederilor acestui set de termeni și condiții sau alte reclamații și sugestii pot fi transmise pe e-mail la [email protected].

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram