Vrei o dantura perfecta si dinti sanatosi?

30 martie 2022
Autor:
Touch Media

Te confrunti cu multe probleme ale dintilor? Aproximativ 80% dintre romani se confrunta cu dinti lipsa, carii, respiratie urat mirositoare si dinti sensibili. Chiar daca procentul este ingrijorator, noile tehnologii , impreuna cu medicii stomatologi reusesc sa restaureze total dantura si sa ii redea un aspect estetic si functional. La Neoclinique lucram in echipa si gasim solutii favorabile fiecarui pacient, indiferent de cat de avansate sunt problemele, pentru noi reprezinta o provocare si ne dorim sa rezolvam fiecare caz si sa redam zambetele pe fata pacientilor, oferindu-ne si noua satisfactie. Clinica de stomatologie din Bucuresti, Neoclinique iti propune o vizita in una din locatiile noastre unde vom elabora un plan de tratament complet, pentru fiecare pacient in parte.

Neoclinique recomanda controlul regulat la stomatolog! Daca vrei ca dantura ta sa fie si accesoriul tau cel mai de pret trebuie sa ai grija de ea si sa mergi la medicul stomatolog cel putin o data pe an. Preventia iti pastreaza dantura sanatoasa, fara sa simti durere, fara sa ai un aspect inestetic si fara sa cheltuiesti o multime de bani pe tratamente precum implantul dentar, aparatul dentar, coroane dentare si altele. Daca alegi sa mergi regulat la medicul stomatolog vei depista din timp cariile, vei putea verifica starea plombelor si lucrarilor anterioare, vei face un detartraj si un periaj profesional, dar daca alegi sa mergi la stomatolog atunci cand se instaleaza durerea, posibil ca tratamentul sa fie de lunga durata si costurile sa nu fie la fel de mici.

Vrei un zambet 100% natural, desi dintii necesita inlocuire? La Neoclinique obtinem cel mai frumos si sanatos zambet prin intermediul tehnologiei digitale moderne. Astfel, in urma analizei initiale a danturii unui pacient, specialistii nostri pot simula modul in care ar trebui sa arate si rezultatul final, obtinut dupa elaborarea planului de tratament.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram