Un zambet frumos face cat o mie de cuvinte

7 octombrie 2016
Autor:
Touch Media

Un zambet valoreaza mult, mult mai mult decat ne putem imagina, acesta trimite semnale creierului si ne ajuta sa reusim tot ce ne propunem. Cum incepem sa zambim? Nimeni nu poate face asta fortat, trebuie sa vrei, sa iti doresti si sa poti face asta, dar daca zambetul este inestetic si va este jena sa il etalati? Trebuie sa acordati mai multa atentie sanatatii orale si sa ii oferiti zambetului sansa sa fie remarcat si complimentat. Daca dinti sunt strambi si nealiniati, aveti nevoie de un aparat dentar ceramic, daca intampinati alte probleme, medicii Neoclinique vor gasi tratamentul potrivit.

Un zambet frumos este un zambet sanatos! Inainte sa va ganditi la o transformare a zambetului trebuie sa tratati toate problemele, carii, tartru si multe altele, dupa care puteti incepe procesul de modificare. Frumusetea unui zambet vine din interior, dar si estetica dintilor este foarte importanta, de aceea aveti nevoie de un medic stomatolog pentru a va analiza si pentru a alege un plan de tratament. Fatetele dentare de la Neoclinique sunt cea mai nou si inovativa metoda de tratament, care nu necesita prea mult tip si ofera rezultate imediat, dupa cateva sedinte.

Cu ajutorul coroanelelor ceramice dintii isi pot recapata functionalitate si estetica, fiind una dintre cele mai bune tehnologii in estetica dentara si cea mai potrivita de multe ori pentru a obtine un zambet alb si stralucitor. Coroanele dentare sunt fabricate din ceramic speciala ce le face foarte rezistente in timp.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram