Traverse cale ferata – panouri si cherestea

24 iunie 2020
Autor:
IzzyReduceri

Firma Pamirco isi prezinta serviciile de prelucrare a lemnului si produsele rezultate. Cele trei game de produse marca Pamirco sunt : panourile, cheresteaua si traversele de cale ferata.

Anul acesta Pamirco ofera o gama de produse de calitate inalta: traverse cale ferata din lemn de esenta tare. Produsele Pamirco sunt lucrate din lemn de calitate inalta precum fagul si stejarul. Nu este surprinzator ca multi clienti din piata internationala colaboreaza si apreciaza produsele Pamirco.

Produsele special lucrate pentru caile ferate sunt apreciate de clienti din tari precum: Japonia, Slovenia, Egipt, Turcia, Ungaria, Serbia, Anglia, Olanda, Belgia si Germania.

Cu o productie de peste 529701 traverse cale ferata, Pamirco se evidentiaza ca o firma de incredere si valoroasa in industria prelucrarii lemnului.

Tipuri de traverse de cale ferata

Exista diverse tipuri de traverse in functie de zona de cale ferata unde sunt folosite. Cele mai folosite traverse sunt cele de cale ferata normale din lemn de esenta tare. Apoi, urmeaza traverse precum cele de poduri sau cele folosite la macazuri si incrucisari.

Prelucrarea lemnului in traverse de cale ferata trebuie facuta conform unor standarde de calitate si siguranta. Traversele Pamirco sunt produse conform SR EN 13145+A1:2012, pentru orice tip de ecartament.

Modernizarea cailor ferate a dus la inlocuirea traverselor vechi cu cele noi si rezistente. Ce da rezistenta unei traverse de lemn? Pentru rezistenta ridicata si o durata de viata mai mare, traversele Pamirco sunt impregnate cu creozot WEI-Tip C prin metode moderne de productie.

Cerere - oferta

Ca in orice industrie, in industria de prelucrare a lemnului este apreciata flexibilitatea producatorului fata de cererea clientului.

Exista clienti care necesita de traverse sau elemente speciale din lemn pentru diverse utilizari in calea ferata.  Clientii pot solicita produse cu mai mare elasticitate sau absorbţie a vibraţiilor. De asemenea, clientii solicita uneori produse de izolare a zonelor adiacente infrastructurilor de cale ferată. Pentru toate aceste produse personalizate Pamirco ofera raspunsuri in timp rapid si la nivel inalt de calitate.

Pamirco - traverse lemn

Firma Pamirco este specializata in constructia de traverse de cale ferată / wooden railway sleepers din anul 2005. Activitatea principală a societăţii este tăierea şi rindeluirea lemnului cu impregnarea lemnului. Scopul companiei Pamirco este sa ofere calitate, experienta si produse de prima clasa clientilor sai. Succesul companiei Pamirco este datorat fiecarui membru al echipei sale in egala masura.

Email: [email protected]

Adresa: Romania, Timis County, Manastiur, no. 105/A, P.O. 307275

Telefon: +40 256 325 831

Lemn de esenta tare

Lemn de esenta tare

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram