Traiestemuzica.ro – sunete, ritm, sincronizare

29 decembrie 2020
Autor:
Libra WEBCORP

2020 a inceput cu mari sperante si dorinte, dar s-a dovedit a fi un an greu, tensionat, in care pandemia de COVID-19 si-a spus cuvantul. Si, dupa cateva zile, roller coasterul a pornit sa ne poarte cu viteza prin toate trairile si emotiile, lasand impresia ca nu se mai opreste.

Autoritatile au luat masuri restrictive, in speranta ca pandemia nu se va extinde, dar nu a fost sa fie asa. Ne-au obligat sa ne schimbam planurile pentru concedii, am fost nevoiti sa anulam calatoriile si chiar sa ne luam gandul de la concertele si spectacolele mult asteptate de peste an.

2020 va ramane in memoria noastra ca fiind anul in care am stat inchisi in case, dar am continuat sa speram, sa planuim viitoarele calatorii si sa asteptam cu emotie intalnirea cu prietenii la concerte, evenimente si festivaluri muzicale. Am continuat sa visam!

Pana la experienta live a unui spectacol, am continuat sa ascultam muzica, sa urmarim online concertele puse la dispozitie de diferite streaminguri specializate si am urmarit site-urile de profil. Muzica ne-a ajutat sa trecem mai usor prin apele tulburi ale acestui an.

Fiecare dintre noi avem preferinte musicale sau suntem topiti dupa un artist. Abia asteptam sa ajungem la unul dintre festivalurile noastre preferate. Dar pana la urma nu conteaza genul muzical, ci sa ne lasam purtati de sunete.

Cu castile pe urechi si cu volumul dat la maxim am continuat sa visam la viitoarele intalniri cu prietenii. Site-ul traiestemuzica.ro ne-a tinut ancorati in lumea muzicii prin informatiile furnizate. Activ din 2013 in online-ul romanesc, site-ul a reusit sa stranga o comunitate de peste 11 000 de fani si iubitori de muzica, concerte si festivaluri. Daca aveti in plan o seara de karaoke si doriti sa va exersati talentul muzical, traiestemuzica.ro va pune la dispozitie o sectiune ampla cu versuri.

Accentul editorial este pus pe muzica romaneasca. Dar nu lipsesc informatiile despre industria muzicala internationala. Echipa traiestemuzica.ro a stat de vorba cu tinerele talente din Romania, monitorizeaza industria de spectacole si festivaluri si nu rateaza noile piese lansate.

Este de la sine inteles ca, pentru a functiona sanatos, e important sa nu ne lasam coplesiti de aceste vremuri tulburi din cauza noului coronavirus. Iar muzica joaca un rol important in definirea noastra ca oameni si in evolutia noastra ca indivizi. Nu dorim sa traim intr-o lume teleghidata de liniste. Avem nevoie de sunete, de ritm, de sincronizare.

Traiestemuzica.ro este terapie pentru suflet.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram