Traieste spectacolul fotbalului la Sun Plaza

26 iunie 2014

In perioada 27 iunie – 6 iulie 2014, Sun Plaza Shopping Center aprinde spiritul competitiei prin organizarea unei intreceri sportive dedicate tuturor pasionatilor de fotbal: „Marchezi si castigi 500.000 de lei!”. Competitia pune la bataie un premiu important in valoare de 500.000 de lei, un sistem home cinema, televizoare Smart TV, telefoane Sony Xperia Z si multe alte premii.
Deschiderea oficiala a competitiei va avea loc vineri, 27 iunie 2014, incepand cu ora 18:30, la etajul 1 al centrului comercial, iar invitati speciali sunt jucatorii din Nationala Artistilor Fotbalisti din Romania, castigatori ai Campionatului Mondial Art-Football 2014. La eveniment, isi vor demonstra abilitatile sportive Aurelian Temisan, Adrian Enache, Andrei Stefanescu si Kamara Ghedi (Alb Negru), Cornel Pasat, Rares Varniote si Bogdan Tascau (Free Deejays).
Din echipa Nationalei Artistilor Fotbalisti fac parte cantareti, actori si fosti fotbalisti internationali, iar fostul jucator Daniel Chirita este antrenor. Nationala Artistilor este campioana mondiala dupa finala Campionatului Mondial Art-Football 2014, jucata la inceputul lunii iunie, la Moscova. In cadrul turneului, Andrei Stefanescu de la formatia Alb Negru a fost desemnat cel mai bun jucator.
Alaturi de invitatii speciali, vizitatorii Sun Plaza isi vor putea dovedi talentul la fotbal in etapa de calificari a competitiei, ce va avea loc intre 27 iunie si 4 iulie 2014. Pentru a ajunge in finala, acestia au sase incercari pentru a inscrie un gol in poarta de concurs.
In finala din 5 si 6 iulie 2014, cei mai priceputi participanti se vor intrece pentru a inscrie cat mai multe goluri. Cei 500.000 de lei vor fi castigati de jucatorul care reuseste sa inscrie sase goluri consecutiv, marcand cate trei goluri in coltul drept superior al portii si trei in coltul stang inferior. Poarta este prevazuta cu un panou pe care mingile il pot strabate prin doua spatii libere, bine delimitate. Cei care inscriu cinci, patru, trei, doua sau chiar un gol, vor fi de asemenea premiati cu un sistem home cinema, televizoare Smart TV, telefoane Sony Xperia Z si vouchere valorice.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram