Sfaturile noastre despre Patut bebe din lemn

1 iulie 2016

Ce aleg parintii in materie de patut bebe? Parintii prefera un patut bebe din lemn, pentru stabilitate si durabilitate. Desi nu poate fi transportat in calatorii, somnul copilului nu este deranjat de fosnetul saltelei care se balanseaza la fiecare miscare a nou-nascutului, aspect foarte important atunci cand obositi, parintii ar da orice pentru cateva ore de somn continuu. Este patutul in care cresc generatii de copii: gazduieste mai multi “proprietari” decat orice patut bebe pliant, iar variantele convertibile in pat de copil sunt o adevarata investitie.
Patutul de lemn isi justifica banii prin confort si rezistenta, desi multi proaspeti parinti se tem de posibilitatea ca bebelusul sa se loveasca in gratiile patutului. De aceea, un patut de lemn se alege cu mai multa grija, avand in vedere ca este o investitie pe termen lung: copilul il foloseste minim 2-3 ani, zi de zi. Iar cand cel mic descopera sariturile, nu vei avea nicio grija in a-l lasa sa-si faca de cap in patutul de lemn, spre deosebire de fratele mai modern, patutul pliant.
Nu există un model ideal de patut pentru copii. Depinde foarte mult de spatiul pe care il ai la dispozitie si de stilul de viata al familiei. Odihna copilasului tau nu va depinde de cat de sofisticate sunt accesoriile patutului, ci numai de calitate si siguranta.
Recomandari
Daca v-ati hotarat asupra unui patut din lemn, va putem oferi urmatoarele recomandari:
1. Patut bebe din lemn alb pe trei nivele - cu dimensiunea interioara 120 cm x 60 cm - un patut fin, elegant si foarte practice
2. Patut bebe transformabil 2 in 1 cu leganare si comoda - acest patut copii poate fi transformat din patut bebelusi, in tarc si pat junior.
3. Patut Ted wenghe si saltea confort 8 inclusa Pachet, un patut bebe pe 3 niveluri, doua bare detasabile si saltea cocos inclusa – un patut confortabil, sigur, fin, ideal pentru orice bebelus, usor de montat si de intretinut!

Pentru a vizualiza mai multe modele intrati pe www.magazinepentrucopii.ri, la sectiunea patut bebe!

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram