Profilul vanzatorului de carti in mediul online

6 septembrie 2019
Autor:
S.C. Allproweb Computer SRL-D

Din pacate, cartile tiparite nu mai sunt la fel de apreciate acum, precum in deceniile precedente. Daca pana nu demult, o carte era “devorata” intr-o singura noapte de liceenii care nu aveau la indemana nici telefoane smart, nici tablete, uneori nici televizoare, acum cartile sunt date uitarii in biblioteca de acasa sau sunt citite online, ori pe dispozitive speciale de tip e-book reader. Asadar, accesorii inutile din biblioteca, ce aduna foarte mult praf si ocupa foarte mult spatiu.

Cei care cauta anunturi de tipul “cumpar carti in Bucuresti” vor fi multumiti sa gaseasca o echipa serioasa de profesionisti care se ocupa de acest lucru. Reprezentantii unui renumit anticariat care cumpara carti se deplaseaza la domiciliul clientului pentru a ridica cartile vechi in schimbul unei sume de bani.

Motivele pe care le invoca vanzatorii de carti vechi

Caracteristici comune ale vanzatorilor de carti vechi nu prea exista, deoarece fiecare face acest lucru pentru un anumit scop. In timp ce unii isi vand cartile pentru a obtine o suma de bani, altii le vand pentru a scapa de ele din biblioteca, pentru a elibera spatiu, pentru a vinde apartamentul sau casa in care au locuit, pentru a redecora sau a reamenaja camerele.

De asemenea, cartile sunt vandute si pentru ca nu mai prezinta interes, sunt prea vechi si subiectele sunt deja cunoscute pe internet sau nu mai sunt interesante, cartile au fost citite si acum este timpul sa faca loc unor romane noi.

In plus, cartile vechi sunt vandute din respect pentru autor si pentru valoarea pe care o au acestea, pentru a le oferi si altora posibilitatea de a citi opere rare, cu o valoare inestimabila. Din experienta reprezentantilor http://www.anticariat-carti.com, exista vanzatori de carti vechi care ii solicita doar pentru a avea prilejul sa vanda un numar minim dintre acestea, exista persoane care aleg sa vanda numai cartile de care se pot desparti fara probleme si exista vanzatori care vor sa vanda toate cartile pe care le detin.

Cumpar carti in Bucuresti | anticariat care cumpara carti | www.anticariat-carti.com

cumpar carti in Bucuresti

Anticariat-Carti raspunde cu promtitudine tuturor solicitarilor, in fiecare zi din saptamana, la ora stabilita de catre client – in functie de programul acestuia.

Cei care se ocupa de achizitia cartilor accepta toate tipurile de carti, de la cele mai vechi la cele de actualitate, de la cele din domenii umaniste, la stiinte exacte, pana la dictionare, enciclopedii, carti pentru copii, iar lista poate continua.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram