Poți investi în criptomonede alături de un avocat București

2 iulie 2022
Autor:
IzzyReduceri

Ai aflat de la prieteni că este la modă să investești în criptomonede? Pare interesant și ți-ai dori să vezi cum este? Un avocat București te poate informa legat de toate aspectele cu privire la monedele cripto. Înainte să investești în aceste valute digitale, aruncă o privire asupra acestui articol. Vei fi informat despre câteva atribuții ale unui avocat crypto.

Care sunt principalele atribuții ale unui avocat criptomonede?

Monedele cripto au devenit populare și în România. Investițiile în aceste monede digitale se petrec mai ales în Statele Unite și în alte țări mai dezvoltate. Interesul pentru aceste valute este un punct de interes și pentru avocații noștri.

De ce criptomonedele ar avea nevoie și ele de un domeniu de expertiză? Din cauza faptului că ai nevoie de bani reali pentru a cumpăra criptomonede, intervenția legală este și ea necesară. Din acest motiv, acum există și o arie de expertiză care se ocupă de criptomonede în mod legal.

Care ar fi atribuțiile unui avocat expert criptomonede? Cele mai importante ar fi:

  1. cunoștințe cu privire la acțiunile de comerț cu monede cripto;
  2. utilizarea tehnologiie blockchain pentru a asigura conturile clienților;
  3. pregătirea acordurilor în raport cu legislația țării respective;
  4. deținerea de cunoștințe asupra smart contracts.

Mai departe îți vom prezenta câțiva pași pentru investițiile în criptomonede.

În ce monedă cripto dorești să investești?

În primul rând, trebuie să îți alegi moneda cripto preferată. Acesta este primul pas pentru a începe investițiile în monedele cripto. Care ar fi cele mai populare valute digitale?

Suntem siguri că ai auzit de BitCoin. BitCoin-ul este cea mai populară monedă digitală în momentul de față. Pe lângă BitCoin, mai poți cumpăra și Solana, Litecoin, Ethereum. Fiecare monedă are propriile proprietăți și caracteristici, iar o informare de bază asupra lor este importantă.

Alimentează-ți contul bancar înainte de investiții

Bineînțeles, ai nevoie de bani pentru a cumpăra criptomonede. Așadar, asigură-te că ai ceva bani în contul bancar. Când îți creezi un cont pentru a cumpăra monede cripto, trebuie să adaugi și un card de debit. Prin intermediul lui, vei putea achiziționa monedele cripto pe care le dorești.

Există cazuri în care monedele cripto se pot da la schimb. Totuși, și acele monede au fost cumpărate tot cu bani reali. După ce ai cumpărat anumite monede cripto, le poți da la schimb pentru altele. Astfel, după ce ți-ai ales moneda cripto dorită, alimentează-ți și contul bancar.

După ce contul ți-a fost alimentat, plasează prima ta comandă!

Dacă ai urmat pașii 1 și 2, acum ești pregătit pentru a plasa prima ta comandă de criptomonede. În cazul în care nu ți-ai alimentat contul bancar, îți sugerăm să îl alimentezi. De asemenea, verifică sumele de care dispui la momentul comenzii.

Acum că ai bani în cont și ți-ai ales valuta dorită, trebuie doar să o achiziționezi. Tot ce trebuie să faci este să alegi simbolul pentru moneda respectivă. Pe urmă, selectezi cantitatea. Interesează-te înainte de taxele care sunt percepute pentru tranzacții, pentru a nu te trezi cu surprize neplăcute.

Cum poți stoca monedele cripto?

Acum am ajuns la un alt pas important: cum stochezi monedele cripto? Sunt mai multe modalități prin care aceste valute digitale sunt stocate. Monedele tale cripto pot fi furate dacă nu sunt stocate în locuri securizate și care țin hackerii departe.

Cele mai populare metode de a-ți păstra monedele sigure sunt:

  • „portofel” cripto: crypto wallet este alegerea celor mai mulți consumatori. Monedele sunt depozitate într-un astfel de portofel, care este la comun cu alții;
  • hot wallet: acest tip de portofel este mai convenabil în ceea ce privesc ratele de întreținere, dar îți poți pierde investițiile;
  • cold wallets: aceste portofele nu se conectează la internet și le poți transfera pe un stick USB.

La ce avocat expert criptomonede apelăm?

După instrucțiunile oferite mai sus, este timpul să ne gândim și la un birou de avocatură. Cine ne poate recomanda un avocat cu experiență și în care să avem încredere? Alegerea noastră este Buju Stanciu & Asociații.

Buju Stanciu & Asociații reprezintă un birou de avocatură cu sediul în București. Ei îți pot oferi experții în criptomonede de care ai nevoie. Contactează-i chiar acum și află toate detaliile de care ai nevoie pentru a începe investițiile cripto!

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram