Tratamente stomatologice recomandate pentru albirea dintilor

9 mai 2024
Autor:
S.C. Allproweb Computer SRL-D

Orice persoana isi doreste sa se bucure de un zambet stralucitor. In prezent, exista numeroase tratamente stomatologice moderne care transforma aceasta dorinta in realitate. Tehnicile avansate de albire a dintilor pot restabili nu doar albul natural, ci si increderea in sine.

Detratrajul - tratamente stomatologice pentru sanatatea gingiilor

Asa cum mentioneaza si specialistii de la PlazaDent.ro, detartrajul este un tratament stomatologic recomandat pentru indepartarea tartrului, acea placa dura si calcificata care se formeaza pe dinti si sub linia gingiilor. Aceasta nu poate fi indepartata prin periajul zilnic si necesita interventia unui medic stomatolog. Procedura se realizeaza folosind instrumente speciale, cum sunt ultrasunetele, care desprind si indeparteaza depunerile de tartru fara a deteriora smaltul dintilor.

Detartrajul aduce numeroase beneficii sanatatii orale, inclusiv prevenirea gingivitei si a bolilor parodontale. Acest tratament ajuta, de asemenea, la imbunatatirea sanatatii generale a cavitatii bucale si a respiratiei, eliminand sursele de infectie si mirosurile neplacute. Mai mult, detartrajul reduce riscul aparitiei cariilor, deoarece indeparteaza tartrul, care poate crea un mediu propice pentru dezvoltarea lor.

Air-Flow - tehnica moderna de curatare si albire

Atunci cand pacientii merg intr-o clinica dentara Bucuresti afla si despre tehnica Air flow, o metoda de curatare dentara ce utilizeaza un aparat special care combina apa, aer si bicarbonat de sodiu sub forma de pulbere fina pentru a indeparta placa si petele de pe dinti. Este o procedura non-invaziva care curata eficient si delicat suprafata dintilor, fiind ideala inainte de procedurile de albire dentara profesionala.

Tratamente stomatologice | clinica dentara Bucuresti | PlazaDent.ro

Tratamente stomatologice

Metoda permite o curatare profunda, accesand chiar si zonele greu de atins cu periuta de dinti si ofera o experienta placuta pentru pacient, fiind considerabil mai putin invaziva decat detartrajul traditional.

Tratamentele stomatologice, cum ar fi detartrajul si air-flow, sunt extrem de importante atunci cand este vorba de sanatatea orala. Ele nu doar ca ajuta la prevenirea problemelor dentare, dar contribuie si la estetica zambetului. Este recomandat sa se discute cu medicul  stomatolog despre frecventa cu care aceste proceduri  ar trebui sa fie realizate, in functie de particularitatile individuale ale fiecarui pacient, pentru a asigura cele mai bune rezultate si pentru a mentine un zambet sanatos si stralucitor.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram