Piele ferma, fara celulita cu VelaShape III

15 februarie 2022
Autor:
IzzyReduceri

Esti nemultumita de propriul corp? Vrei sa schimbi sau sa diminuezi anumite zone? VelaShape III este echipamentul ideal de reconturare corporala si diminuarea celulitei. Solutia ideala de tratare a zonelor cu probleme non-chirugical si eficient. Vezi rezultatele pe pielea ta! Alege ofertele cu pret redus disponibile pe Lagoon.Beauty si IzzyReduceri.ro!

Peste 91% dintre doamne si domnisoare ar schimba ceva la silueta lor, in special celulita inestetica si kilogramele incapatanate din zonele problema.

VelaShape 3 este tratamentul nr.1, lider mondial in remodelare corporala si tratarea celulitei. Femeile din intreaga lume apeleaza la VelaShape III pentru a-si sculpta formele, pentru a ameliora pielea lasata si aspectul de coaja de portocala si pentru a stimula circulatia si productia de colagen si elastina pentru un aspect mereu tonifiat.

Celulita si aspectul de coaja de portocala sunt reduse considerabil dupa numai 3 sedinte, iar rezultatele obtinute se mentin timp de un an de zile sau chiar mai mult, in functie de stilul de viata al fiecarui pacient.

VelaShape III este solutia ideala de tratare a zonelor cu probleme non-chirurgical si eficient. VelaShape III este un tratament unic, usor de folosit, fara timp de recuperare, confortabil, therapeutic ce ofera protocoale clinice avansate cu rezultate vizibile imediat. Experienta vasta a Syneron si studiileclinice au contribuit la succesul echipamentului VelaShape.  Cu peste 10 ani de experienta in domeniul esteticii medicale, zeci de studii clinice si peste 5 milioane de tratamente realizate la nivel global, VelaShape este cel mai recunoscut echipament de remodelare corporala, non-invaziv din lume.

VelaShape 3 pret? Nu trebuie sa cheltuiesti o avere pentru a avea o silueta perfect remodelata. Acum gasesti pachete cu pret redus special pentru clientele care achizitioneaza voucherele online de pe platforma de promovare www.IzzyReduceri.ro sau direct de pe site Lagoon.Beauty!

Ai pachet complet de 12 sedinte VelaShape III (30 min./sed.) la DOAR 1800 lei, redus de la 3600 lei!

Stiinta din spatele Tehnologie VelaShape
Combinarea synergetica a energiilor - Echipamentul de remodelare corporala VelaShape III include:

  • Lumina infrarosu (IR) care incalzeste tesutul pana la 3 mm adancime
  • Radio frecventa Bi-polara (RF)  care incalzeste tesutul pana la 15 mm adancime
  • Vacuum care asigura livrarea precisa a energiei

Mecanismul de actiune a echipamentului VelaShape III

Bazat pe tehnologia elos, VelaShape III combina IR (infrarosu), RF Bi-Polar (radiofrecventa) si vacumuul pentru o incalzire precisa a tesutului pana la 3 si 15 mm adancime.
Combinatia IR cu vacuum cuplata cu tehnologia RF permite incalzirea profunda a tesutului gras (adipocitelor), a septelor fibroase conective din jurul lorsi a fibrelor de colagen. Designul optim  al electrozilor si aplicarea concomitenta a vacuumului permite penetrarea energiei mai repede si mai adanc. Acest lucru creste circulatia sangvina, drenajul limfatic, metabolismul cellular si depunerea colagenului nou. Mai mult, stimuleaza activitatea fibroblastelor si remodeleaza matricea extra celulara.

Rezultate Clinice Dovedite cu Velashape III

Siguranta si eficienta echipamentului VelaShape a fost demonstrata in cadrul mai multor studii clinice, dar si cu ajutorul celor peste 5 milioane de terapii VelaShape realizate la nivel global.

  • Cu echipamentul VelaShape III s-a obtinut o scadere de peste 2 cm din circumferinta abdomenului si peste 1.5 cm reducere la coapse
  • Gradul de multumire al pacientilor tratati cu VelaShape este de 97%
  • Cei mai multi pacienti nu au simtit niciun disconfort in timpul sau dupa terapia VelaShape

Te-am convins? Vrei sa incerci si tu tehnologia ultramoderna de remodelare corporala VelaShape III si sa te bucuri de rezultate WOW? Nu mai sta pe ganduri! Profita de reducerile limitate si achizitioneaza voucherele disponibile online pe platforma de promovare www.IzzyReduceri.ro sau de pe Lagoon.Beauty!

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram