Organizează un botez exclusiv online în 2024

2 februarie 2024
Autor:
Libra WEBCORP

Pentru că muzica reprezintă element central pentru orice eveniment, detalii cu privire la cine cântă, câte programe va avea și cât durează acestea trebuie stabilite cu multe luni înainte de ziua propriu-zisă. Și pentru că întregul proces aduce foarte mult stres și griji în viața celor care se ocupă de organizare, Music Band a simplificat lucrurile și a implementat o modalitate exclusiv online de contractare a artiștilor preferați pentru petrecerile de botez. Descoperă care este lista de formatii pentru botez propusă de Music Band pentru 2024!

Descoperă listele de artiști Music Band

Music Band este o platformă care oferă servicii artistice profesionale tuturor celor care urmează să aibă un eveniment important în viața lor, fie vorba de botez, nuntă, aniversare și nu numai. Aceasta a fost creată pentru a simplifica organizarea petrecerii, oferind la doar câteva click-uri distanță opțiuni muzicale variate dintre care clienții să aleagă în funcție de propriile preferințe.

 

În doar câteva minute petrecute pe site vei putea fi la curent cu toate numele artiștilor care ar putea să cânte în ziua cea mare, orice gen muzical îl dorești, pe o durată pe care o stabiliți de comun acord în așa fel încât să ai parte de programe artistice conform așteptărilor tale.

 

Fata cu vioara și The Jacks, Haiducii lui 7 cai, Cristina, Raluka, Mattyas, Rose, Adrian, Mihaela Coman-Alexandru sau Miha Chiriță sunt doar câteva dintre numele care te așteaptă pentru a face spectacol la botezul tău. Fiecare dintre aceștia îți propun repertorii variate care pot fi modificate după propriile preferințe în așa fel încât să ai parte de un program muzical întocmai pe gustul tău și al invitaților.

Alege-ți preferații

Pentru a-ți fi mai ușor să iei o decizie cu privire la cine urmează să cânte la marele eveniment, Music Band a pregătit pentru tine videoclipuri detaliate cu prestații diverse ale artiștilor la petreceri anterioare. În acest mod vei putea analiza atât prezența scenică a acestuia și modul în care se raportează la piesele pe care le cântă, dar și atmosfera pe care reușește să o creeze în așa fel încât să poți observa imediat care dintre ei rezonează cu stilul tău și care nu.

Optează pentru unul dintre pachetele prezentate pe site

Din momentul în care ai decis care sunt soliștii și trupele pe care ți le dorești la botez, mai rămâne doar să discuți alături de aceștia condițiile colaborării pentru ca fiecare detaliu să fie pus la punct din timp. Moon este abonamentul de bază pentru care poți opta dacă îți dorești un solist de muzică ușoară, unul de muzică populară, trei instrumentiști, un DJ, echipamente de sunet și câteva efecte scenice. Pornind de la acesta, următoarele trei, Planet, Galaxy și Meteor propun și mai multe servicii incluse, plus facilități menite să îți ofere un real spectacol pe ringul de dans, conform cerințelor și așteptărilor tale.

Încheie un contract cu câteva luni înainte de eveniment

Toate opțiunile disponibile pe site-ul Music Band sunt cu titlu de prezentare și au scopul de a-ți oferi ajutor în luarea unei decizii cu privire la muzica ce va rula la evenimentul tău. În cazul în care îți dorești să aduci modificări la pachetele propuse ori vrei ca soliștii să interpreteze anumite piese, poți comunica acest lucru dacă alegi să stabilești colaborarea cu măcar câteva luni înainte de eveniment în așa fel încât artiștii să aibă suficient timp la dispoziție pentru a implementa noile modificări în programele lor.

 

Întreg procesul se poate desfășura online și durează doar câteva minute să semnați contractul pentru a vă asigura că ați rezervat artiștii preferați la data stabilită. Uită de grija muzicii pentru evenimentele importante din viața ta cu Music Band!

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram