fbpx

Masatto, universul relaxarii

masatto

V-ati gandit cum ar fi ca in fiecare zi, in doze mici dar intense, sa aveti parte de un masaj? Initiat la o simpla apasare de buton. Oprit la fel de usor. Setat mai intens sau nu, cu tehnici pe alese. Aceasta este experienta Masatto, care prin fotoliile sale de masaj rasfata publicul si face demonstratia faptului ca relaxarea trebuie sa fie parte din vietile noastre.

Masaje rapide, eficiente, intense, placute

Timpul nu este suficient pentru cate ne-am propune sa realizam. Omul modern sufera din lipsa de timp, dar fara a face din asta un compromis pentru starea sa de bine, descopera Masatto si acest univers al relaxarii. Datorita tehnologiilor de inalta clasa, masajele desfasurate in cadrul programelor setate la fotoliile de masaj pot fi de scurta durata. In doar 15 minute ocupantul se poate bucura de masaje intense, full body.

Controlul asupra functionarii acestuia este prin display sau telecomanda ori chiar si mai simplu de atat, prin butonul de pe bratul fotoliului, cum este in cazul modelului Divina. O simpla apasare de buton va tine la distanta de masaje, va duce in lumea tihnei si va readuce cu picioarele pe pamant.

Din prea multe masaje nu sufera nimeni

Terapia prin masaje nu cunoaste contraindicatii. Este benefica oricand, la orice varsta, pentru oricine. In plus, programele de masare sunt personalizate si adaptate pentru fiecare moment al zilei.

Tehnologia moderna de inalta clasa integrata in fotoliile de masaj Masatto includ scanare corporala si adaptare a tehnici de masare aplicate in functie de greutate si tensiune musculara, in functie de inaltime, de asemenea. Tinand cont de momentul zilei pot fi alese programe special gandite care sa relaxaze si sa favorizeze starea de somn, sa maseze intens pana cand contracturile musculare sunt diminuate.

Ne sunt prescrise medicamente si tratamente fel de fel. Consumul regulat de cine stie ce ar urma sa ne amelioreze durerile. Dar daca am servi in portii mici, zi de zi, masaje intense sau mai blande, fix asa cum ne place, fix in acele zone dureroase? Terapiile prin masare au acest efect, de ameliorare a durerilor si, in plus, de diminuare a starii de rau, de imbunatatire a somnului, de revigorare a intregului corp.

Simtiti efectele mesajelor prin toti porii. Aceasta experienta poate fi o realitate de zi cu zi, daca alegeti sa investiti in propria stare de bine. Masatto in casele voastre este posibil prin testarea gratuita a oricarui fotoliu dorit si prin achizitia unui fotoliu de masaj dupa cum va este pe plac.

Descoperiti masatto.ro si ofertele sale.

Contact:

[email protected]