fbpx

Importanta corpurilor de iluminat. Cum te poate ajuta comenzi.ro

 

 

Corpurile de iluminat sunt cele care atag atentia trecatorilor, in cazul in care vorbim despre un store fizic, aflat pe o strada circulata pe timpul noptii. Exista anumite trucuri pentru publicitate care sporesc atentia potentialilor clienti, dar pe care nu toti patronii sau detinatorii unor firme le cunosc.

 

Lumina este unul dintre aceste aspecte si poate fi considerata una dintre cele mai putin costisitoare forme de a face reclama. In acest scop, cei de la comenzi.ro te pot ajuta cu privire la corpurile de iluminat necesare, care sa aduca un plus de vizibilitate asupra magazinului tau.

 

Spoturi led pentru interior si exterior

 

Aceste corpuri de iluminat de la comenzi.ro au preturi accesibile si pot fi montate atat la interior, cat si la exterior. Lampile din otel inoxidabil pentru exterior sunt potrivite chiar si pentru propria casa. Acestea pot crea ambientul potrivit pentru o cina romantica sau chiar pentru orice seara linistita petrecuta in curte sau gradina alaturi de compania potrivita.

 

Acestea nu modifica designul pentru care optezi cu privire la exteriorul casei, ci din contra, aduc un plus. Au un aspect placut care se potriveste pentru mai multe stiluri. La acestea pot fi adaugate doua becuri led care ofera o lumina puternica in timp ce economisesc energie datorita tehnologiei moderne de care dispun.

 

Lampile pentru interior pot fi pozitionate in locurile cheie ale casei care nu pot fi luminate in alt mod. Pot fi o buna sursa de lumina pentru momentele in care stai linistit si vizionezi un film, dar nu vrei sa ai parte de lumina mult prea puternica a lustrei obisnuite, dar nici bezna totala.

 

Caracteristicile lampilor led

 

O lampa led este uneori indispensabila si un accesoriu benefic, deoarece nu consuma foarte mult curent si lumina propagata este suficient de puternica, astfel incat sa lumineze calea de acces pe timpul noptii. Lampa led PNI de la comenzi.ro are o putere de 5W si tensiunea de alimentare ajunge la 230 de V. Fiind din otel inoxidabil poate fi montata chiar si afara, dar designul elegant si simplu permite pozitionarea acestuia si in casa.

 

Orice astfel de lampa led este potrivita atat pentru casa, cat si pentru un shop care sa scoata in evidenta produsele prezentate. Pentru a vizualiza toata gama de produse accesati site-ul si pentru mai multe informatii puteti suna la numarul de telefon 031-0050198, care are 3 linii disponibile.