fbpx

Corpuri de iluminat de la Comenzi.ro

 

Fiecare casa are nevoie de corpuri de iluminat, care faciliteaza deplasarea pe timpul noptii dintr-o camera in alta. Totusi, aceste corpuri de iluminat sunt necesare si in magazine pentru a pune in evidenta anumite produse. Acestea aduc atentia asupra unor categorii pentru a atrage clientii.

 

Eshopul Comenzi.ro pune la dispozitia clientilor astfel de corpuri pentru magazine, pentru un plus din punct de vedere al aspectului si al prezentarii. Fiecare antreprenor care vrea sa aiba profit trebuie sa investeasca in afacerea sa, iar acesta este una dintre investitii. Corpurile de iluminat se aleg in functie de produsele expuse vanzarii, iar articolele vestimentare sunt o categorie de la care nu trebuie sa lipseasca lampile de magazin.

 

Lumina alba – cea mai potrivita pentru produsele expuse

 

Cei care detin un magazin cu articole vestimentare, spre exemplu, pot opta pentru lampile de magazin de la COMENZI.RO. Acestea redau lumina alba care permite clientilor sa vada produsele intr-o lumina favorabila, in culoarea lor naturala.

 

Gradul de vizibilitate al unui store il face sa fie mai evident pentru clienti. Din acest motiv, cei interesati pot comanda de pe acest site corpuri de iluminat special create pentru acest scop. In vitrine acestea raman aprinse pe timpul noptii, pentru a putea oferi posibililor clienti vizualizarea articolelor prezentate in timpul unei plimbari relaxante de seara. In acest fel pot identifica un produs care le place si se vor intoarce pentru achizitie.

 

Corpuri de iluminat pentru cartierele mici sau curti

 

In ultima perioada apar din ce in ce mai multe cartiere noi de case, cu propriul drum de acces. In aceste locuri este potrivit un reflector cu LED, care se incarca de la panoul solar cu care este predispus. Este un articol care lumineaza strada noaptea, ceea ce face ca drumul pana in curte sa fie mai facil si securitatea este mai mare.

 

O singura achizitie de acest gen ofera lumina necesara pentru o intreaga strada si are un consum redus de pana la 60%. Calitatea luminii este crescuta, deoarece becul de care dispune are 50 de W. Se incarca in cel putin sapte ore, de la lumina soarelui din timpul zilei. Stau aprinse pana la 12 ore, avand o autonomie crescuta. Este o solutie care utilizeaza energia alternativa si reduce costurile.

 

Pentru mai multe informatii accesati site-ul sau sunati la numarul de telefon 031-0050198.