Idei economice pentru amenajari interioare

15 decembrie 2015
Autor:
Content SEO

Pentru mobilarea casei nu este necesar sa detii multi bani, ci este suficienta putina imaginatie si inventivitate, dar si putina indemanare. Se pot innoi in totalitate incaperile in care traim cu idei inovative si economice orientate pentru a recupera lucruri care in aparenta pareau inutile sau depasite.

In bucatarie borcanele cu mirodenii, pe langa faptul ca sunt foarte utile pentru cei care sunt dedicati artei culinare, au o functie decorativa ce nu trebuie subestimata. Poti utiliza recipientele de sticla cu un aspect mai frumos pentru a-ti organiza un colt personal dedicat parfumurilor si condimentelor. Este suficient sa le speli cu atentie si sa le umpli cu aromele preferate. Pentru a completa lucrarea pregateste niste etichete din hartie sau din stofa pe care sa le aplici direct pe sticla dupa care poti aseza vasele la vedere pe un raft sau pe un bufet, formand o piramida gratioasa.

La intrare nu poate sa lipseasca niciodata un cuier, iar pentru a crea unul este suficient sa iei o scandura de lemn gasita pe plaja, corodata de apa si salinitate. Cu cateva cuie se pot aranja in maniera adecvata patru sau cinci carlige pe scandura, in functie de dimensiunea acesteia, si cuierul este gata.Este suficient sa fixezi pe perete acest cuier in stil marinaresc obtinut cu putini bani putini, necesari pentru achizitia cuielor si a carligelor.

Daca ai la dispozitie niste carti mai vechi pe care nu le mai consulti de mult, poti sa le dispui pe pardoseala din salon, in asa fel incat sa formezi mici turnuri unul langa altul. In acest fel vei obtine o masuta scunda pe care poti aseza un buchet de flori sau un vas cu un aperitiv pentru servit oaspetii.

Daca detii o valiza mai veche, din anii '50 poti sa-i montezi niste picioare aurite cu adeziv la cald si o poti folosi ca noptiera sau o poti umple cu lenjeria mai mult sau mai putin valoroasa. Pentru a-i da un aer vintage cu gust mai rafinat, poti sa asezi un mileu facut de mana deasupra. Daca insa valiza este destul de mica si prea putin potrivita pentru a fi transformata in noptiera, se poate agata in baie pentru a fi folosita ca dulapior pentru medicamente sau pentru a aseza parfumurile si obiectele de cosmetica de orice tip. Aceasta va conferi baii un aer original si iesit din comun.

Daca are un aspect putin deteriorat este bine sa o vopsesti cu o vopsea acrilica pentru a-i da un aspect mai uniform, eventual folosind tonuri similare sau contrastante cu cele ale faiantei de pe pereti.

O alta metoda de a economisi este si aceea de a apela la firme specializate in mobilier la comanda ce opereaza in zone defavorizate, de pilda in zonele rurale de la munte, unde si materia prima costa mai putin, iar produsul se va dovedi de calitate si la un pret mai mic decat cel al mobilei din magazine.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram