Hai la Bord sarbatoreste 1 an de la lansare

11 august 2011

Anda si Ionut, moderatorii blogului care a gazduit campania prin care s-a desemnat "Cel mai frumos oras din Romania", au pregatit pentru cititorii lor fideli numeroase surprize, pentru a celebra 1 an de cand "Hai la Bord" deapana amintiri pline de aventura, de sfaturi utile, de fotografii inedite sau de imagini video in exclusivitate.

Pe langa design-ul aniversar al blogului, una dintre surprize a oferit ocazia cititorilor sa rememoreze cele 12 luni care au trecut de la lansare, printr-o retrospectiva a celor 150 de povesti care le-au trezit interesul pentru zonele mai putin cunoscute ale Romaniei, care i-au ncantat prin frumusetea naturala a peisajelor mioritice si i-au purtat in calatorii fascinante pe meleagurile autohtone.

DESPRE "HAI LA BORD"
Doi tineri entuziasti au lansat anul trecut, in premiera in Romania, un blog cu o misiune indrazneata. "Hai la bord" va promova adevarata imagine a tarii noastre, una plina de povesti fantastice, cu care numai patria mioritica e in stare sa se mandreasca.

Anda si Ionut, amandoi pasionati de calatorii, s-au cunoscut in 2004, dar ziua de 2 august 2010 a constituit inceputul acestei frumoase aventuri, care s-a concretizat in acest blog, care combina turismul cu fotografia. Ei au calatorit in intreaga tara, dar si pe meleagurile vecine si au adunat un bagaj important de aventuri pe care sunt nerabdatori sa le impartaseasca cu cititorii.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram