Gestionarea si managerierea hotelului tau

22 martie 2023
Autor:
Touch Media

Niciodata nu a fost usoara industria Horeca, munca din spate fiind enorma, dar si satisfatiile sunt pe masura. Pentru a usura aceasta munca si pentru a face din ea o bucurie, recomandarea noastra este sa alegeti un software rezervari hotel pentru a avea o imagine clara si in ansamblu a tot ce reprezinta un hotel, o pensiune, dar si pentru gestionarea eficienta a activitatilor. La Multisoft gasiti cele mai bune softuri integrate de pe piata, potrivite pentru orice domeniu de activitate si adaptate in functie de orice necesitate, atat din punct de vedere al gestionarii, cat si al clientilor si angajatilor.

Rezervari online direct din site-ul tau? Unul dintre cele mai importante avantaje ale softului Solon H este ca se pot realiza rezervari online direct din site, care se contorizeaza direct, fara a mai fi nevoie de site-uri intermediare precum Booking, sau altele. La Multisoft iti oferim solutii complete de business, de aceea putem integra softul hotelier,  cu software-ul pentru gestiune restaurant si softul de gestiune salarii, astfel incat vei avea tot ce ai nevoie intr-un singur loc.

Gestiunea pentru restaurant este destinata administrarii complete a activitatii restaurantelor din cadrul hotelurilor sau independent, oricarui restaurant a carui activitate se doreste a fi optimizata. Permite operarea directa de catre intregul personal, pentru cresterea operativitatii si transparentei activitatii zilnice. Barul, bucataria si sala pot comunica intre ele, iar ospatarii cand adauga o comanda noua, automat va merge catre bucatarie si bar.

Multisoft se bucura de un real succes in Romania, atat in industria Horeca, cat si in alte domenii de activitate, chiar si pentru bugetari. Peste 200 de hoteluri si restaurante ne-au acordat increderea si ne folosesc produsele de foarte multi ani. Ne bucuram si le rasplatim intotdeauna fidelitatea cu tot suportul de care au nevoie.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram