Frica de dentist sau greseala in educatie?

3 februarie 2015
Autor:
Touch Media

Sunt foarte multe persoane care desi nu au fost niciodata la stomatolog le este foarte teama ca calce in cabinetele medicilor dentisti din auzite, pentru ca mama a avut o experienta ingrozitoare acum vreo 20 de ani, pentru ca nimeni nu le-a explicat niciodata cat de importanta este dantura si la ce riscuri se expun daca nu o trateaza. De-a lungul anilor tehnicile dentare au fost imbunatatite, durerea nefiind resimtita iar medicii avand mai multa rabdare cu pacientii sa le explice cat de importanta este dantura, iar aici se poate incadra personalul de la cresterea si educarea copiilorclinica de stomatologie din Bucuresti Neoclinique.

Cat de importanta este igiena dentara? Exista tineri, oameni in varsta care nu tin cont nici macar de lucrurile elementare, cum ar fi spalatul pe dinti dimineata si seara, sa nu mai vorbim de ata dentara sau apa de gura. Afectiunile dentare pot fi ereditare sau se pot dezvolta in timp din cauza faptului ca nu acordati atentie igienei dentare si a alimentelor care pot dauna smaltului dintilor, ii pot ingalbeni si caria. O educatie gresita poate da nastere unor probleme dentare si nu numai, de aceea est foarte important sa invatati copiii inca de mici cu serviciul de stomatologie Bucuresti.

Stomatologia in rate Bucuresti de la Neoclinique este un sprijin pentru persoanele care nu isi permit un tratament de lunga durata, dar si pentru a impulsiona mai multa lume sa mearga la stomatolog, sa isi trateze dantura ca pe o alta parte a corpului.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram