E genul de barbat pe care l-ai lua de sot?

29 noiembrie 2019
Autor:
Felix Culpa SRL

Daca te intalnesti cu un tip deja de o vreme si te intrebi daca e genul pe care l-ai lua de sot, iata cateva semne indubitabile care iti indica daca barbatul din fata ta merita sa-l pastrezi pentru totdeauna.

Afla pe zumchat.ro daca partenerul tau are ce ii trebuie pentru a fi un sot minunat.

E disponibil emotional

Pentru ca un barbat sa fie material de casatorie, el trebuie sa fie disponibil din punct de vedere emotional. Asta inseamna ca este dispus sa se deschida in fata ta si iti permite sa il cunosti cat mai bine posibil. Nu se va opri atunci cand incerci sa vorbesti despre sentimente (ceva ce unii barbati detesta) nici nu refuza sa discute despre relatie si despre cum poate fi ea imbunatatita.

Un barbat care este emotional disponibil este cineva caruia nu ii este frica sa isi arate sentimentele, sa spuna ce gandeste sau sa comunice deschis si cinstit - toti factori foarte importanti cand vine vorba de a face o relatie pe termen lung sa functioneze.

E de incredere

Stim ca asta nu suna prea interesant si deosebit de sexy, dar sa ai un partener care este de incredere este o necesitate in cazul in care ai de gand sa te casatoresti cu el. Daca nu te poti baza pe el ca o sa faca ceea ce a spus ca va face sau ca o sa fie unde a spus ca o sa fie, cum te poti astepta sa traiesti o viata cu el fara sa innebunesti de frustrare?

Sa ai un partener de incredere ca si sot inseamna ca va face tot felul de lucruri, cum ar fi sa mearga la cumparaturi, sa repare lucrurile, sa ajunga la timp (sau macar sa incerce), sa te ajute (atunci cand ii ceri, cat si din proprie initiativa) fara sa se gandeasca de doua ori sau sa starneasca o cearta. Sa fii cu cineva care e de incredere inseamna si faptul ca esti sigura ca te sustine atunci cand lucrurile devin stresante - si cu totii avem nevoie de sprijin suplimentar. Multe femei singure isi doresc un astfel de partener care sa le ofere incredere si siguranta.

Te asculta

Cu totii avem momente in care competentele noastre de ascultare lasa de dorit, atunci cand doar dam din cap si zambim in timp ce o anumita persoana ne vorbeste, dar asta nu inseamna ca nu ne concentram atunci cand e important. Non-ascultarile temporare sau sporadice sunt ok - cu totii avem momente in care suntem obositi sau distrati, dar daca te casatoresti cu cineva, acesta trebuie sa fie dispus si capabil sa te asculte in majoritatea timpului.

Si nu ne referim sa te asculte doar cand ii spui cum sa impartiti treburile casnice sau sa-i explici cum sa parcheze cand vine sa te ia de la cursurile de pilates (desi e, de asemenea, important). Nu, ne referim la lucruri reale, lucruri care conteaza cu adevarat, precum ce te face fericita, ce te supara si ce simti vizavi de relatia voastra. Daca te poate asculta atunci cand conteaza, merita pastrat aproape.

Se cearta echitabil

Certurile sunt o parte din fiecare relatie si, desigur, vor exista zile in care veti sfarsi intr-o furtuna in urma unui acces de furie, dar totul ar trebui sa se termine fie cu un acord, un compromis sau, cel putin, sa duca relatia cumva inainte. Toate acestea se reduc la a te certa echitabil - nu sa te enervezi din cauza fiecare neintelegeri, sa nu tii de fiecare data sa ai ultimul cuvant si sa nu te cobori la nivelul in care sa arunci cu insulte in loc sa discuti ca doi adulti. Daca barbatul se cearta corect de cele mai multe ori, e posibil sa ai in maini pe cineva care merita pastrat.

Se straduieste

Relatiile nu ar trebuie sa fie niciodata unilaterale, cu o singura persoana care sa depuna toate eforturile si sa faca toate sacrificiile. E nevoie de doi oameni pentru a face dragostea sa dureze, deci daca ai gasit un barbat dispus sa imparta responsabilitatea pentru a face relatia sa mearga, iti recomandam sa-l tii aproape. Poate fi foarte usor pentru unii barbati sa alunece intr-un rol pasiv si niciodata sa nu faca nimic pentru a beneficia de voi doi ca si cuplu, mai ales daca sunt o persoana carei ii place sa preia controlul. Dar barbatii care arata in mod continuu ca le pasa si ca sunt o parte egala a relatiei ajutand la luarea deciziilor, care sunt acolo pentru tine, ajung sa iti cunoasca familia si sunt un sistem de sprijin pentru tine sunt cu siguranta material pentru casatorie.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram