Dorina Florea va prezenta fara Mircea Radu

16 octombrie 2013
Autor:
Woman2Woman

Dorina Florea, coprezentatoarea Telejurnalului de weekend de la ora 20, pe care il prezinta la TVR1 impreuna cu Mircea Radu, da pupitrul stirilor pe... pupitrul conferintelor. Insa doar pentru o zi. Frumoasa prezentatoare va experimenta noua postura de moderatoare de conferinte in data de 7 noiembrie, cand va prezenta si va modera evenimentul “Femei de cariera”, organizat de Woman2Woman.ro.

Solicitata sa modereze conferinta, Dorina nu a stat prea mult pe ganduri si a raspuns rapid ca accepta cu mare drag si chiar ii place ideea.

Dorina nu este singura vedeta care va participa la eveniment. Valentina Pelinel si Daniela Nane vor fi si ele prezente, insa in randul speaker-ilor. Cele doua vedete vor impartasi publicului din experienta lor ca model interational, respectiv de actrita si antreprenoare.

Daca vrei sa le intalnesti si sa interactionezi cu ele, dar si cu alte femei de cariera si specialisti in PR, marketing, modeling, fashion, FMCG sau cooking, te poti inscrie pentru a participa GRATUIT aici: http://woman2woman.ro/femei-de-cariera/.

Pe langa posibilitatea de a intalni si de a interactiona cu invitatii speciali, participantii la conferinta “Femei de cariera” vor beneficia de cadouri si tombole cu premii surpriza.

Sponsorul principal al evenimentului este Premier Palace Hotel&Spa.

Evenimentul este sustinut si de sponsorii secundari: Agrafa, Alice Design, Ameena’s Nails, Avon, Carrefour, Cristallini, FAN Courier, Grafton, Kurtmann, Leonidas, Ropharma, Rockstar Construct, Sian Books – parte a Grupului editorial ALL, Vreaumobila.ro, World Class Romania.

Parteneri media: Business24, Business Woman, Comunicatedepresa.ro, Garbo, LivePR, Manager Express, Money Channel, Mujer, Ziarulring.ro, Romania Libera, StyleAndTheCity.ro, Ziare.com.

Afla detalii

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram