Curs acreditat CNFPA: „Planificarea si organizarea evenimentelor”

Participantii vor deprinde abilitatile de baza si vor afla diverse trucuri si idei care le vor usura munca in domeniu. Acest curs este structurat la un nivel care le va permite participantilor sa analizeze conceptele de planificare esentiale si sa puna in practica abilitatile de comunicare necesare. Trainingul se adreseaza celor care au nevoie sa organizeze evenimente menite sa le ofere o expunere publica pozitiva, sau care doresc o specializare acreditata in domeniu.

La finalul cursului participantii vor putea:
– sa creeze un concept clar si o strategie functionala pentru un eveniment
– sa aleaga cele mai potrivite formate, dimensiuni si identitati pentru evenimente
– sa schiteze si structureze continuturile unui eveniment
– sa gestioneze intreaga activitate de event planning: coordonarea invitatilor, contactarea sponsorilor si partenerilor media, relatia cu mass-media
– sa utilizeze tehnici de promovare pentru mediatizarea evenimentului.

Training-ul este acreditat de Consiliul National de Formare Profesionala a Adultilor(CNFPA). In urma examenului de absolvire toti participantii vor primi un certificat acreditat de CNFPA si recunoscut de Ministerul Muncii, Familiei si Protectiei Sociale si de Ministerul Educatiei, Cercetarii, Tineretului si Sportului.

Programul de formare se va desfasura in perioada 12-13 noiembrie 2011 la sediul firmei din Sitraco Center, Splaiul Unirii nr 6, Bl. B3A, etaj 1, sector 4, Bucuresti, si va fi sustinut de Bianca Preda, specialist in comunicare, cu peste 10 ani de experienta in domeniul comunicarii organizationale.

Costul formarii de persoana este de 400 lei, fara TVA. Inscrierile se pot face pana pe 9 noiembrie 2011.