Cum stabilesti biletul zilei la pariuri sportive

Foarte multi romani sunt pasionati de pariurile sportive. Unii joaca din cand in cand, mai ales cand exista evenimente sportive majore, in timp ce pentru altii este deja un gen de rutina – joaca cel putin o data pe saptamana. Fotbalul este in prim-plan la pariuri, desi exista si alte evenimente care atrag – de exemplu cele din tenis, baschet, handbal etc.

Se pariaza mai ales pe meciurile de la final de saptamana (in week-end este etapa in campionate ale Europei precum Serie A, Bundesliga, La Liga, Liga 1 sau Premier League) si pe partidele din mijlocul saptamanii, atunci cand exista etapa in UEFA Champions League sau UEFA Europa League.

Cum stabilesti insa biletul zilei la pariuri sportive, cum alegi meciurile si mai ales optiunile cele mai interesante? Agentiile de pariuri online si offline propun liste intregi de variante. Se ajunge ca la un singur meci sa existe zeci de variante sau chiar peste 100 de optiuni. Cotele cele mai interesante sunt de obicei scoase in fata, in mod promotional (marketing si PR), insa exista multe alte variante si mai ales combinatii ce pot aduce mari satisfactii jucatorilor.

Ideal este sa consulti toate sursele online, in cautare de ponturi. Exista website-uri cu analisti specializati, care si-au castigat respectul in comunitate tocmai prin numarul mare de pariuri plasate cu succes, adica variante expuse care s-au dovedit a fi corecte. De asemenea, exista video-uri si analize text ce se bazeaza mai ales pe statistici. De obicei, statistica are multe de “spus”, deci nu trebuie ignorata.

Cei care spera la castiguri echilibrate pot cauta ponturi cota 2 la pariuri online. Astfel, se pot gasi combinatii care inseamna dublarea sumei pariate, insa teoretic cel putin cu riscuri minime. La polul opus exista jucatorii care prefera riscul mare, pe sistemul totul sau nimic. Acestia joaca multe meciuri pe acelasi bilet, ba chiar aleg si cote foarte mari, putin probabile. Rezulta o suma foarte mare ce poate fi castigata, chiar daca sansele sunt reduse.

Cand stabilesti biletul zilei la pariuri sportive este de preferat sa alegi competitii si echipe pe care le cunosti. Mai mult, dincolo de statistici si recomandari, aplica si intuitia personala. Daca tot joci, sa fii cat mai aproape de evenimentele pe care le-ai ales, pentru a te bucura de adrenalina la cote cat mai ridicate.