Cum sa am un zambet perfect de unde sa incep?

10 aprilie 2017
Autor:
Touch Media

Cu totii ne trezim sa mergem la stomatolog atunci cand exista simptome, fie o durere de masea, fie tartru, fie caderi masive de dinti. Cel mai bine este sa prevenim decat sa tratam, chiar daca pare dificil, poate fi o economie din punct de vedere financiar si dinti sanatosi pe o perioada de timp mult mai mare. Pentru a avea un zambet perfect este nevoie in primul rand de un consult de specialitate, medicul stomatolog va stii exact de unde sa incepeti si ce tratament este benefic pentru fiecare afectiune in parte. Clinica stomatologica din Bucuresti, Neoclinique va sta la dispozitie cu cei mai buni medici dentisti, specialisti si personal calificat.

Vreti sa aveti dinti sanatosi, dar si estetici? Dintii sanatosi sunt o prioritate, in felul acesta puteti spune “adio durere”, dar si estetica acestora este foarte importanta, in fond si la urma urmei un zambet frumos si stralucitor acapareaza atentia oricui, creaza oportunitati si sanse pentru un interviu, o prima intalnire sau intr-un grup nou de prieteni. Fatetele dentare reprezinta cel mai nou success al stomatologiei, deoarece reuseste sa transforme dintii inghesuiti, strambi si deformati in doar cateva sedinte la medicul stomatolog.

Coroanele ceramice sunt lucrari protetice ce au rolul de a inveli partea vizibila a unui dinte si inlocuiesc perfect dintii naturali. Se integreaza perfect cu dintii vecini, redau functia masticatorie, fonetica si au o rezistenta foarte mare in timp.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram