Cu ce se ocupă fabrica Pamirco din Mănăștiur?

6 ianuarie 2023
Autor:
IzzyReduceri

            Compania Pamirco este o fabrică localizată în localitatea Mănăștiur a județului Timiș. Este o fabrică care a luat naștere în urma cu aproape 20 de ani. Această fabrică a fost înființată din dorința de a continua activitatea fostei fabrici de cherestea din aceeași localitate.

Deși fabrica Pamirco este renumită pentru producerea de traverse de cale ferată aceasta se preocupă și cu fabricarea altor materiale lemnoase utilizate în cadrul industriei mobiliere și de construcții. În cadrul acestui articol vei afla mai multe despre produsele pe care le fabrică această companie.

Pamirco - cei mai buni dintre cei mai buni

            În prezent nu există foarte multe fabrici producătoare de traverse de cale ferată. Este destul de greu să îți afirmi locul pe această piață, dar cei de la Pamirco au reușit să o facă cu brio. Acest lucru se datorează muncii intense pe care au prestat o de-a lungul ultimilor ani, dar și a dedicației întregii echipe de profesioniști.

            La început, echipa era formată dintr-o mână de oameni. Odată cu trecerea anilor tot mai multă lume s-a alăturat acestei fabrici ajungând ca în prezent să aibă zeci de persoane pasionate de ceea ce fac în viața de zi cu zi.

            În prezent, această fabrică se bucură de o recunoaștere internațională, furnizând produse în întreaga lume. Seriozitate, comunicare, promptitudine, corectitudine, sunt doar câteva cuvinte care definesc ceea ce înseamnă această fabrică. datorită serviciilor pe care le prestează, aceștia au reușit să câștige inimile oamenilor încă de la primele comenzi efectuate.

De ce să achiziționezi produse lemnoase de la această fabrică?

            Această întrebare este una firească și este una întâlnită de către orice client nou al unei companii. Achiziționarea de traverse de cale ferată, panouri asamblate, cherestea tivită sau cherestea netivită reprezintă o investiție destul de mare. Tocmai din acest motiv este extraordinar de important să alegi o fabrică de încredere și cu produse de calitate.

            Calitatea produselor este definită încă din primii pași pe care îi face fabrica în cadrul prelucrării materiei prime. Astfel, Sursa din care provine materia primă este primul și unul dintre cei mai importanți pași. un lemn de calitate va asigura un produs final de calitate.

            Pentru a se asigura că produsele lor vor rezista chiar și zeci de ani în timp, echipa acestei fabrici prelucrează cu mare atenție lemnul. Acesta va trece printr-o serie de procese complexe care îi vor conferi rezistență la factori externi și interni de deteriorare.

Cum poate deveni lemnul atât de rezistent?

         Ei bine, totul ține de atenția la detalii și procesele prin care trece lemnul. După cum am menționat anterior, există o serie de procese complexe prin care lemnul este nevoit să treacă pentru a putea deveni suficient de rezistent.

            Foarte multă lume consideră că betonul și oțelul ar fi materiale mult mai rezistente în timp, dar lucrurile stau cu totul altfel. De ce? Datorită faptului că oțelul și betonul sunt materiale mult mai rigide și care nu rezistă atât de bine la diverși factori de degradare. O traversă de lemn ideala trebuie să fie flexibilă, accesibile din punct de vedere al prețului, ușor de montat și capabilă să preia șocuri și presiuni de intensitate crescută.

            Lemnul din cadrul fabricii Pamirco devine rezistent datorită procesului de impregnare cu creozot de huilă. Creozotul de huilă se obține din cărbunele omonim și este o substanță toxică pentru oameni, motiv pentru care trebuie manevrată cu foarte mare atenție. Lemnul este impregnat cu această substanță la o presiune ridicată, pentru a asigura o protecție atât în interior, cât și în exterior.

Alege și tu să achiziționezi traverse de calitate superioară!

         Alegerea acestei fabrici îți va aduce nenumărate beneficii, iar noi îți garantăm că nu îți vei regreta decizia cu siguranță. În acest articol am încercat să includem o serie de informații de bază despre această companie, dar și despre traversele de cale ferată.

Pentru a afla informații suplimentare despre tot ceea ce îți poate oferi această fabrică, dar și despre traversele de cale ferată, îți sugerăm să vizitezi site-ul fabricii sau să îi contactezi. Alege să colaborezi cu fabrica Pamirco Mănăștiur și descoperă toate beneficiile pe care ți le poate aduce.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram