Cel mai frumos concediu, in statiunea Mamaia!

1 martie 2023
Autor:
Touch Media

Ce concediu poate fi mai frumos decat acela cu toata familia, pe litoralul romanasc mai ales atunci cand cei mici asteapta cu nerabdare si numara orele pana ce pleaca in vacanta mult asteptata? Partea frumoasa o stiti deja, dar grija cu care plecati in concediu, cautarile excesive pentru a gasi cel mai bun loc de cazare si masa sunt epuizante. Concediul cu familia in Mamaia este cea mai buna alegere, atat a statiunii care ofera foarte multe distractii pentru cei mici cat si din punct de vedere al cazarii, hotelul de 3 stele din Mamaia, Tomis este recent renovat, foarte curat si spatioase, cu restaurant si terasa in incinta, perfecte pentru un concediu cu familia.

Start distractie si amintiri de neuitat! Vacanta la mare este intotdeauna memorabilia, mai ales atunci cand fac parte din ea familia, prietenii apropiati sau parinti si te poti simti in largul tau, te poti relaxa si distra deopotriva. In schimb, grija atunci cand va insotesc micutii in concediu este mult mai mare, de aceea concediul in Mamaia este perfect adaptat atat nevoilor parintilor cat si a celor mai mici, pentru ca exista o multime de locuri de joaca, parcuri de distractie, sporturi pe plaja si multe altele, special pentru copii de toate varstele.

La hotelul Tomis din Mamaia te poti caza impreuna cu cei mici si beneficiezi de facilitati atat la cazare cat si la mic dejun. Copiii pana la 3 ani beneficiaza de mic dejun si cazare gratuita, fara pat suplimentar, copiii pana la 7 ani beneficiaza de cazare gratuita fara pat suplimentar si achita 50% din valoarea micului dejun.

Poti intra pe site si rezerva o camera tripla sau un apartament in sezonul estival, la hotelul Tomis din Mamaia!

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram