Carti inspirate din sarbatoarea Craciunului

5 decembrie 2019
Autor:
S.C. Allproweb Computer SRL-D

Sunteti pregatit sau nu, Craciunul vine curand. Timpul de decorat, de copt prajituri aromate si de a petrece timp cu familia se apropie. Pentru a intra in spiritul Craciunului s-ar putea sa aveti nevoie de un mic ajutor, asa ca iata cateva carti de inspiratie care va pot fi de folos in acest sezon!

Sarbatori: ritualuri de pace si rugaciune este o colectie de poezii a scriitoarei Maya Angelou. Autoarea se concentreaza asupra tuturor mijloacelor de a sarbatori si a modurilor in care ne onoram unii pe altii si pe noi insine prin sarbatoare.

Ultimul Craciun in Paris de Hazel Gaynor si Heather Webb este o poveste romantica ce se petrece in Parisul anului 1914, cand multi barbati erau inrolati in armata cu speranta de a se intoarce cat mai curand in bratele iubitelor lor. Evie Elliot ii conduce la oaste pe fratele ei Will si cel mai bun prieten al sau, Thomas. Evie si Thomas incep sa-si scrie scrisori, dezvoltand astfel o stransa legatura, iar in ciuda razboiului furios si nemilos, cei doi reusesc sa aprinda flacara dragostei fiind sprijin unul pentru celalalt.

Richard Paul Evans a scris Cutia de Craciun pentru fetele sale, insa a ajuns sa fie un roman de succes pentru publicul larg. Menirea acestui roman este sa reaminteasca fiecarui cititor care este, de fapt, esenta Craciunului, valorile autentice ale acestei sarbatori mai ales intr-o lume in care banii si munca excesiva tind sa acapareze oameni, acestia neglijand si indepartandu-se de cei dragi.

Cumpar carti in regim de anticariat | achizitii de carti | Anticariat-carti.com

cumpar carti in regim de anticariat

Toate aceste carti, dar si multe altele care nu au fost prezentate, au rolul de a aduce in atentia oamenilor importanta sarbatorii Craciunului, importanta opririi din orice activitate si a acordarii atentiei celor dragi din jur. Intr-adevar, perioada ce urmeaza are un iz magic, iar cine intra in acest joc are ocazia sa se incarce cu energie pozitiva care sa ajunga un an intreg.

Aveti carti inspirate din aceasta sarbatoare? Sa stiti ca doresc sa cumpar carti in regim de anticariat, iar cele care abordeaza acest subiect sunt la mare cautare. Daca doriti sa vindeti carti pentru a suplimenta bugetul in aceasta perioada, doar accesati https://www.anticariat-carti.com/ si aflati mai multe detalii despre cel mai sigur loc in care se fac achizitii de carti!

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram