Bonus consistent pentru pariori de la Netbet

22 decembrie 2020
Autor:
DigitalUp

Netbet este una dintre cele mai apreciate case de pariuri online de top din România. Pe lângă faptul că la Netbet găsești orice tip de joc de noroc popular începând cu sloturi video și ajungând la loto internațional, secțiunea de pariuri sportive de la ei se ridică la așteptările oricărui parior. Un aspect pe care trebuie să îl cunoști despre Netbet este că a fost sponsor oficial al echipei FC Steaua București din 2016 până în 2019. O să îți prezint cele mai atractive bonusuri pe care Netbet le oferă clienților săi în secțiunea de pariuri sportive.

Bonus consistent

După ce te-ai înregistrat la Netbet și ai făcut prima depunere vei beneficia de un cod bonus Netbet consistent. Bonusul de bun venit constă într-un pariu fără risc de 500 RON. Acest lucru înseamnă că dacă plasezi un pariu cu o miză de maxim 500 RON și acesta este pierzător, atunci vei primi înapoi suma mizată. Aceasta este una din cele 3 variante de bonus de bun venit pe care Netbet ți le oferă.

Dacă vrei să profiți mai mult de pe urma bonusului de bun venit cu un depozit mai mic atunci varianta cea mai bună este să alegi bonusul cu o cotă mărită de 10.00 în locul unei cote mult mai mici. Poți prinde și o cotă mărită de 10.00 de la 1.20 dacă ești atent. De asemenea, dacă vrei să obții și un bonus fără depunere la înregistrare, în secțiunea de cazino vrei primi 25 runde gratuite în care poți câștiga până la 1000 RON.

Promoții și bonusuri noi

Revenind la bonusurile din secțiunea de pariuri, Netbet este printre singurele agenții de pariuri online care oferă promoții și bonusuri noi la fiecare 2-3 zile, deci cu siguranță vor fi destul de multe promoții și pe gustul tău. Netbet vine constant cu oferte la derby-uri de fotbal sau la turnee Grand Slam de tenis, doar că aceste bonusuri nu sunt permanente și expiră după o perioadă de timp, revenind cu altele din aceeași categorie. În schimb, Netbet are și promoții care sunt valabile mereu.

Aplicație pentru mobil

Netbet a dezvoltat și o aplicație pentru mobil care este disponibilă atât pentru Android cât și pentru iOS. De asemenea, după ce descarci aplicația pentru mobil și plasezi primul tău pariu vei fi recompensat cu un freebet de 40 RON. O altă promoție foarte atractivă se referă la pariurile multiple. Biletele care au mai multe selecții pot să îți ofere un bonus de până la 50%.

Agenții de pariuri stradale

Cu siguranță ai auzit de competițiile din agențiile de pariuri stradale de la începutul lor de tip Pronosport. Netbet vine și el cu o variantă a celebrei competiții care se numește Pronobet. În cadrul Pronobet sunt oferite mai multe grile și miza este 1 euro. Poți câștiga în cadrul acestei competiții până la 100.000 RON în fiecare săptămână.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram