Cum să pariezi pe tenis

11 septembrie 2020
Autor:
Content SEO

Tenisul este unul din sporturile preferate ale pariorilor. Pentru a putea paria pe acest sport trebuie să cunoști câteva aspecte importante. În primul rând, trebuie să cunoști sportul în sine. Trebuie să știi cum este structurată o competiție de tenis, ce avantaje și dezavantaje prezintă parierea pe acest sport, diferențele dintre tenisul feminin și tenisul masculin, unde poți urmări meciurile de tenis live și unde poți găsi informații pentru a-ți face statisticile și analizele înainte de paria.

Cum să analizezi un meci de tenis

O să îți explic cum să analizezi un meci de tenis și cum sa mizezi pe pariuri pe tenis. Fă-ți o idee despre tipul jucătorilor. Jucătorii foarte bine cotați vor avea din start o cotă mică, de aceea o alegere bună este să mergi pe outsideri. Outsiderii sunt jucătorii mai slab cotați, dar dacă ajungi să îi cunoști și să îi înțelegi vei avea câștiguri considerabile în urma mizării pe ei.

Un meci este influențat în primul rând de forma de moment a jucătorului, de reputația acestuia pe care o are în clasamente, de motivația meciului pentru el, de starea fizică, serviciul pe care îl execută și nu în ultimul rând, un lucru foarte important pe care mulți nu pun accent se referă la accidentările pe care jucătorul le-a avut în ultima perioadă.

Un alt aspect important face referire la suprafața pe care se joacă meciul, fie că vorbim de iarbă, hard sau zgură. Clasamentul nu are un rolul atât de important față de performanța pe care o are jucătorul pe suprafața pe care se dispută meciul. Poți arunca un ochi și pe întâlnirile directe dintre cei doi jucători precedente, dacă au existat.

Ia în calcul statisticile jucătorilor și punctele forte pe care aceștia le au. Este un lucru esențial să știi ce puncte tari și puncte slabe are jucătorul pe care pariezi. Trebuie să vezi cum se descurcă atunci când servesc, cât de des aceștia fac break-uri sau erori neforțate și în ce momente se întâmplă aceste erori. Această analiza a comportamentului jucătorului te ajută atât atunci când alegi să pariezi înainte meciului, cât și în pariurile live.

Fă o cercetare asupra cărui tip de jucător are dificultăți cel pe care alegi să pariezi. Acest aspect se numește în tenis bad matchup și se referă la cum se descurcă jucătorul cu un oponent care servește foarte bine sau cu unul foarte defensiv. Dacă vorbim de un jucător care este foarte bun la serviciu și îl comparăm cu unul care este perfect la retur, atunci șansele vor fi mai mari pentru cel de-al doilea jucător.

 

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram