Blogosfera se mobilizează în competiția toamnei

6 septembrie 2019
Autor:
IXPR DEVELOPMENT& CONSULTING SRL

Începe SuperBlog 2019!

 

Începând din 2008, pentru mulți bloggeri din România toamna începe cu vestea unei noi competiții de scris. Anul acesta nu face excepție: la 1 septembrie a.c. s-au deschis înscrierile în SuperBlog 2019, cea de-a 19-a ediție a proiectului. Sub conceptul “blogging creativ”, SuperBlog a atras, de-a lungul anilor, circa 3000 de participanți și peste 100 de branduri.


Pornind de la nevoia reală a bloggerilor de a se face cunoscuți și respectiv a companiilor de a se promova în mediul online, competiția îi stimulează să descopere și să creeze sinergii într-un context creativ, dar și riguros, cu cerințe exacte și termene-limită.  Concret, brandurile propun concurenților teme de blogging legate de domeniile lor de activitate, jurizand apoi articolele pentru a desemna câștigătorii premiilor alocate. Astfel, bloggerii au prilejul să-și perfecționeze stilul, să-și exploreze versatilitatea, să-și testeze limitele, iar brandurile descoperă noi talente și pot dezvolta parteneriate. În cele 18 ediții SuperBlog de până acum, s-au scris aproximativ 35.000 de articole și s-au oferit premii în valoare totală de peste 120.000 euro, dintre care multe în bani.

 

Dincolo de cifre și premii însă, ceea ce îi unește pe superbloggerii din toată țara și din diaspora este comunitatea, adrenalina competiției și prieteniile legate și offline, la Galele de premiere. Și de data aceasta se anunță o toamnă bogată în provocări, premii și adrenalină!

 

SuperBlog 2019 se va desfășura între 1 octombrie - 30 noiembrie a.c. și le pregătește concurenților probe de blogging pe diverse teme, precum turism și experiențe,  mașini și accesorii auto, îmbrăcăminte, filme, cosmetice, bijuterii, cărți personalizate, echipamente de gaming, electrocasnice, proiectare rezidențială, materiale de construcții, certificare energetică, firme luminoase, inițiative de implicare civică etc. 

 

Pe lângă premiile oferite în cadrul probelor, în funcție de locul obținut în clasament la finalul competiției, concurenții primesc premii suplimentare, în bani și/sau în produse. Valoarea totală a premiilor acordate în SuperBlog 2019 depășește 25.000 lei.

 

Competiția se adresează tuturor persoanelor în vârstă de minimum 16 ani care au un blog în limba română, cu o vechime de minimum trei luni și cel puțin 20 de articole, indiferent de trafic sau tematica abordată. Pe site-ul www.super-blog.eu sunt disponibile mai multe informații, regulamentul de participare și formularul de înscriere. Înscrierile continuă pe toată durata competiției, respectiv până la 30 noiembrie 2019.

 

Competiția SuperBlog 2019 este sponsorizată de AIA Proiect, Answear.ro, AutoGedal,  Avizez.ro, AZ-Turism, Carte cu personalitate, Christian Tour, Colop, Democracy Mania, Experimenteaza.ro, Farmacia la Pret Mic, Farmec, HONDA Trading Romania, InterComFilm, magNET.ro, Meli Melo, Royal Boutique Hotel*** Poiana Brașov, Sano, Smarsoft Electronic, Spacer, TravelKit, Venda Jewelry, Vindem-Ieftin.ro și WatchShop.ro.

 

Oameni frumoși, povești interesante și emoționante, sărbătoare, dăruire și pasiune sunt câteva cuvinte care caracterizează competiția SuperBlog. O adevărată plăcere să construiești ceva alături de asemenea oameni, lucru demonstrat de cei 4 ani consecutivi de colaborare.” - Horațiu Voicu, SEM Specialist ANSWEAR.ro

 

“După o vară lungă și toridă, în care cuvântul <<vacanță>> a fost pe buzele tuturor, suntem convinși că bloggerii au adunat foarte multe experiențe și amintiri ce vor fi sursă de inspirație pentru articolele de la probele sponsorizate de Christian Tour. Iar noi, sponsorii, abia așteptăm să începem o nouă sesiune de lectură. Însă, dincolo de competiție în sine, ne bucurăm că avem din nou prilejul să ne conectăm cu această comunitate frumoasă, creativă, a superbloggerilor.” - Raluca Hatmanu, Director de Marketing si Comunicare Christian Tour

 

“Cea mai frumoasă competiție, SuperBlog, începe curând și suntem nerăbdători să ne bucurăm de fiecare moment al acesteia. Mulțumim pentru ocazia de a vă fi aproape și vă dorim succes și inspirație nemărginită. Primiți toate gândurile noastre bune!” - Echipa AIA Proiect

 

“Ne bucurăm să putem susține inițiativele creative și noile generații de bloggeri, de aceea ne alăturăm și la această ediție a competiției SuperBlog, competiție cu care avem un parteneriat devenit deja tradiție.” - Liliana Popa, Specialist Relații Publice Farmec

 

“Ca de fiecare dată, suntem nerăbdători să participăm la SuperBlog. Pentru această toamnă am pregătit o temă inspirațională și abia așteptăm să vă citim articolele. Pentru că la fiecare ediție am rămas plăcut surprinși, am mărit numărul de premii în cadrul probei. Vă așteptăm cu drag!” - Bianca Ghiță, manager vânzări Vindem-Ieftin.ro

 

“Ne onorează participarea la SuperBlog 2019 în calitate de sponsori. Este prima dată când facem acest lucru și abia așteptăm să citim articolele care vor fi înscrise în competiție la proba pe care noi o vom lansa. Știm că nivelul concursului este foarte ridicat și tocmai de aceea vom pregăti o probă tentantă pentru toți bloggerii care vor să își demonstreze creativitatea. Tentantă, din toate punctele de vedere,” declară reprezentanții platformei Democracy Mania.

 

“Am ales să participăm pentru a doua oară la competiția organizată de SuperBlog, întrucât ediția anterioară ne-a oferit ocazia de a cunoaște mulți bloggeri talentați, care au reușit să se adapeze cerințelor noastre și să ne ofere articole bine documentate, dar, în același timp, creative. Sperăm ca interesul pentru participarea la tema propusă de noi să se păstreze și anul acesta și numărul participanților să fie chiar mai mare.” - Alin Dăbuleanu, director general AutoGedal

 

Parteneri media: Catchy.ro, Chic-Elite, Cinemap, Connect, Comunicatedepresa.ro, CREADIV, Fashion8, H2RO - Genuine Communication Agency, Institutul de Marketing, IXPR, MTH Digital, Mujer.ro, PRwave, Red Marketing, toateBlogurile.ro, TVR2, Zelist Monitor, Zile și Nopți.

 

Bloguri partenere: alina-gheorghe.ro, arenait.ro, calatoriaperfecta.ro, cristinalincu.ro, danielbotea.ro, extravita.ro, maiperomaneste.wordpress.com, manuelcheta.podbean.com, mirelacarmen.ro, monasimon.ro, moneywatch.ro, nimicurifantezii.blogspot.com, opisicaneagra.ro, pisicapesarma.ro, presainblugi.com, robintel.ro, tssecrets.com, visatorprinlume.ro. Organizator: SwissPlan.biz.

 

Despre SuperBlog

Lansată în 2008, SuperBlog este cea mai longevivă și antrenantă competiție din blogosfera românească. Proiectul are drept obiectiv să descopere și să susțină noile talente ale blogosferei, precum și să faciliteze colaborările dintre aceasta şi mediul de afaceri. Competiţia numără deja 18 ediţii încheiate (anual în perioada 2008-2012 și bianual începând din 2013, cu o ediție primăvara și una toamna), în care s-au înregistrat, în total, aproape 3000 de participanți și s-au scris circa 35.000 de articole. Detalii, pe www.super-blog.eu.

 

Pentru mai multe informaţii, vă rugăm să ne contactaţi:

 

Claudia Pătraşcu

Communication Manager, SwissPlan.biz

tel. 0745.141.492

e-mail: [email protected]

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram