Avantajele coroanelor dentare din zirconiu

12 iulie 2019
Autor:
S.C. Allproweb Computer SRL-D

Una dintre cele mai noi inovatii ale stomatologiei moderne este restaurarea dintilor si a maselelor cu materiale compatibile cu organismul uman, care sa reziste fortelor masticatorii. Medicii stomatologi recomanda, pentru inlocuirea dintilor si a maselelor lipsa, implant dentar si coroane din zirconiu.

In cadrul clinicii stomatologice de lux Dental Progress, cu adresa virtuala la https://dentalprogress.ro , se pune accent pe folosirea unui material puternic, pur, biocompatibil, care a revolutionat munca specialistilor in estetica si protetica dentara, si anume zirconiul.

Avantajele coroanelor dentare pe suport de zirconiu

Coroanele dentare pe suport de zirconiu sunt realizate prin frezare computerizata, fiind foarte bine construite din punct de vedere estetic. Asadar, nu doar problema functionala este rezolvata de coroanele pe suport de zirconiu, ci si felul in care arata dintele. Spre deosebire de solutii obisnuite de inlocuire a tesuturilor dentare, coroanele din zirconiu sunt preferate de pacienti datorita aspectului de dinte natural si durabilitatii mari.

Aspectul natural este una dintre principalele avantaje pe care le ofera coroanele dentare pe suport de zirconiu, asemanarea cu dintele natural fiind uluitoare. Prin urmare, coroanele pe suport de zirconiu reprezinta alegerea pe care trebuie sa o faca orice pacient care se confrunta cu probleme de reabilitare orala.

Durabilitatea este un alt avantaj pe care il ofera coroanele dentare pe suport de zirconiu, acestea fiind piese protetice precise, astfel incat adaptarea gingivala este net superioara altor tehnologii. Ceea ce inseamna ca pacientii nu vor intampina alte probleme. Acomodarea cu aceste coroane din zirconiu este imediata, un alt avantaj major. Asadar, perioada de acomodare tine foarte putin in comparatie cu alte solutii protetice. Faptul ca sunt foarte usoare determina lejeritatea cu care pacientii vor purta acest tip de coroane dentare.

Implant dentar | coroane din zirconiu | dentalprogress.ro

implant dentar

La scurt timp dupa inserarea coroanelor de zirconiu, acestea se integreaza perfect, devenind insesizabile de catre pacienti, acesta fiind unul dintre principalele scopuri ale dezvoltarii tehnologiei de acest tip. Nu in ultimul rand, biocompatibilitatea este un alt avantaj al coroanelor dentare din zirconiu, precum si conservarea tesutului dentar natural.

Pentru o viziune cat mai complexa, care ajuta medicul stomatolog sa ia cele mai bune decizii, dar si pentru reusita interventiei, in diagnosticul coroanei dentare se iau in calcul dintii vecini si antagonisti, iar specialistul va folosi o metoda minim invaziva pentru a prepara dintele cu pierderi minime de tesut.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram