7 premii pentru Skanska in cadrul CEEQA 2014

16 aprilie 2014

Skanska, unul dintre cei mai importanti dezvoltatori imobiliari internationali, prezent pe piata din Romania cu prima sa cladire – Green Court Bucharest, domina renumita gala CEE Real Estate Quality Awards, castigand nu mai putin de 7 premii.

Premiile CEEQA sunt recunoscute ca fiind cele mai importante premii anuale din industrie pentru investitii si dezvoltari imobiliare comerciale in 18 tari din Europa. In cadrul editiei din 2014 Skanska Comercial Development Europe si Skanska SA au primit 6 premii pentru: Company of the Year, Green Leadership Award, Developer of the Year, Construction Company of the Year, Real Green Building of the Year si Real Green Developer of the Year. Cel de-al 7- lea premiu i-a fost acordat Dl Nicklas Lindberg (Presedintele Skanska Comercial Development Europe) pentru Industry Professional of the Year.

Anul acesta Skanska Comercial Development Europe a primit premiul Real Green Developer of the Year si Real Green Building of the Year pentru a doua oara consecutiv.

“As dori sa subliniez ca niciuna dintre realizarile noastre nu ar fi posibila fara echipele noastre din intreaga lume, care muncesc din greu si respecta cele mai inalte standarde in dezvoltarea imobiliara. Suntem mandri in special de premiile care recunosc eforturile noastre pentru constructiile verzi si sustenabile. Ne dorim de asemenea sa contribuim la mediul urban prin crearea unor spatii unde oamenii pot lucra, se pot intalni si relationa.”, declara Marcin Łapiński, Presedinte al Skanska Property Romania.

Cu scopul de a recunoaste excelenta in business si de a prezenta realizarile si oportunitatile din domeniu, evenimentul CEEQA Awards este organizat in fiecare an, ajungand la cea de-a 11- a editie.

Skanska este prezenta pe piata din Romania din anul 2011, dezvoltand primul sau proiect – Green Court Bucharest, o cladire de birouri in zona Floreasca – Barbu Vacarescu. Green Court Bucharest va fi compus din 3 cladiri de birouri clasa A, cu o suprafata inchiriabila de 52.000 mp. Fiecare cladire va avea 12 etaje la nivelul solului si 3 nivele subterane. Urmand standardele celorlalte cladiri dezvoltate de catre Skanska in centrul si estul Europei, proiectul va fi certificat LEED Gold.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram