Targul "Magia cartilor" 30 Septembrie-02 Octombrie

Targul "Magia cartilor" Din dragoste pentru carti, Hello Events si Centrul Comercial Auchan Titan, va astepta cu mic cu mare la targul “Magia Cartilor”, organizat in Centrul Comercial Auchan Titan in perioada 30 Septembrie- 02 Octombrie.

Targul "Magia cartilor" 30 Septembrie-02 Octombrie

Targul "Magia cartilor" Din dragoste pentru carti, Hello Events si Centrul Comercial Auchan Titan, va astepta cu mic cu mare la targul “Magia Cartilor”, organizat in Centrul Comercial Auchan Titan in perioada 30 Septembrie- 02 Octombrie.

Targ handmade si design 1-2 Octombrie

Targ handmade si design

For The Love of Fashion targ handmade

In ultimul weekend din Septembrie te invitam la cel mai frumos eveniment dedicat creației. Zeci de artiști se întâlnesc pentru a-si expune cele mai frumoase creatii: bijuterii, tinute vestimentare, accesorii, produse pentru casa ta, decoratiuni si produse BIO pentru tine si familia ta.

testXpo 2016 - Expozitie de Masini de Testare

TestXpo - consacrata expozitie de masini de testare Zwick/Roell a ajuns la cea de-a 25-a editie si va avea loc in perioada 10-13 octombrie la Ulm. Ziua destinata Romaniei este 12.10.2016 Pentru inscriere, va rugam scrieți la adresa info@sartorom.ro

Laboratorul mobil Fritsch 17-27 Octombrie 2016

În perioada 17-27 Octombrie 2016 va sosi în România Laboratorul Mobil Fritsch, în incinta căruia se vor putea efectua probe pe diferite tipuri de mori și analizoare oferite de producătorul german Fritsch. Autobuzul va staționa în parcarea diverselor instituții din țară (universități și institute de cercetare). Evenimentul se adresează cadrelor universitare, studenților și companiilor din mediul privat.

Seminar de Analiza Termica Avansata si Aplicatii

Institutul Național de Cercetare-Dezvoltare pentru Fizica Materialelor în parteneriat cu firma SARTOROM organizează Seminarul de Analiză Termică Avansată și Aplicații.

Fa primul pas spre dezvoltare in domeniul Managementului ...

Vino alaturi de CODECS pe 15 septembrie la Workshopul Gratuit - Lectii de Project Management sustinut de Marian Oprea.

Targ handmade de toamna 10-11 septembrie 2016

Toamna se număra creațiile handmade. Sute de modele realizate de artiști, designeri de produs si designer vestimentari te așteapta sa le descoperi.

Stand-Up Comedy Sambata 10 septembrie Bucuresti

Daca e sambata, atunci e Stand-Up Comedy la Copper’s Pub. Sambata aceasta va vor face sa radeti cu gura pana la urechi Balboni Fulvio, Raul Gheba si Cristian Dumitru.

Targ Handmade de Toamna 3-4 Septembrie 2016

Sa începem sezonul de toamna cu un targ hadmade, design si yardsale, accesibil tuturor buzunarelor. Aici autenticitatea este dusa la rang de arta, imaginatia, creativitatea si iscusinta creatorilor fac ca produsele lor sa poarte amprenta autenticului.

Incepeti toamna la CODECS cu Workshopul Gratuit de ...

Va doriti sa acceptati provocari si sa aflati de ce, in ultimii 30 de ani, Lean Six Sigma a devenit o cultura organizationala? Va propuneti sa incepeti o calatorie in lumea descoperirii, analizarii si optimizarii proceselor? Simtiti ca ar trebui facute schimbari dramatice in abordarea structurala a problemelor cu care va confruntati, dar aveti nevoie de o ”foaie de parcurs”?

Conferinta Great People Inside "The New World of ...

Cel mai prestigios eveniment de HR al anului 2016! Aflată la cea de-a XIII-a ediție, conferința face parte din seria de evenimente organizate de Profiles International România care a devenit Great People Inside, fiind singurul eveniment de resurse umane care s-a desfășurat timp de 13 ani consecutiv în România.

Cea de-a doua petrecere unicat #TheDate are loc ...

Accesul se face pe bază de brățara care poate fi achiziționată sunând la nr. 0760 552 503 și costă 40 de lei. Brățările nu se vând la fața locului, în seara evenimentului.

Danone organizează Ziua Porților Deschise la fabrica din ...

Sâmbătă, 9 iulie, Danone România, liderul pieței locale de iaurturi, își deschide porțile și invită consumatorii în vizită la fabrica din Colentina, București. Vizitatorii vor afla care este drumul pe care îl parcurge laptele de la fermierii parteneri, odată intrat pe poarta fabricii, până la momentul în care iaurturile sunt distribuite în magazine din toată țara.

Festival du Chocolat

Festival du Chocolat – pilon de referință pentru industria ciocolateriei

Festival du Chocolat

Festival du Chocolat este un eveniment de referinta in industria ciocolateriei. Expozantii se pot inscrie in cadrul celor patru categorii: - ciocolata si produse din ciocolata - materii prime, ambalaje, ustensile pentru industriile ciocolateriei si cofetariei - tehnologie, echipamente - competitia cofetarilor

Targ Handmade de Vara 11-12 Iunie 2016

Vine vara mult asteptata si odata cu ea apar creatii din ce in ce mai inedite, colorate sau clasice, realizate de tineri artisti handmade si designeri talentati.

Invitație la Open Days Leykom – demonstrații live ...

Vrei să participi la demonstrații live și să testezi echipamente de ultimă generație, care vor impresiona și cei mai pretențiosi clienți? Vizitează-ne în perioada 14-16 iunie 2016 în Demo Room din Bulevardul Basarabia 256, Poarta 4, incinta Faur, sector 3, București.

Stand-Up Comedy Sambata 21 mai Bucuresti

Vino sambata la Copper’s sa vezi un super show de stand-up comedy marca Cristian Dumitru & Friends. Te vor face sa razi cu gura pana la urechi Cristian Dumitru, Cristi Popesco zis si “Asta ar fi una dintre glume” si Codrut Keghes cunoscut ca DEzbractu’ de la Cronica Carcotasilor.