Conferinta Great People Inside "The New World of ...

Cel mai prestigios eveniment de HR al anului 2016! Aflată la cea de-a XIII-a ediție, conferința face parte din seria de evenimente organizate de Profiles International România care a devenit Great People Inside, fiind singurul eveniment de resurse umane care s-a desfășurat timp de 13 ani consecutiv în România.

Cea de-a doua petrecere unicat #TheDate are loc ...

Accesul se face pe bază de brățara care poate fi achiziționată sunând la nr. 0760 552 503 și costă 40 de lei. Brățările nu se vând la fața locului, în seara evenimentului.

Danone organizează Ziua Porților Deschise la fabrica din ...

Sâmbătă, 9 iulie, Danone România, liderul pieței locale de iaurturi, își deschide porțile și invită consumatorii în vizită la fabrica din Colentina, București. Vizitatorii vor afla care este drumul pe care îl parcurge laptele de la fermierii parteneri, odată intrat pe poarta fabricii, până la momentul în care iaurturile sunt distribuite în magazine din toată țara.

Festival du Chocolat

Festival du Chocolat – pilon de referință pentru industria ciocolateriei

Festival du Chocolat

Festival du Chocolat este un eveniment de referinta in industria ciocolateriei. Expozantii se pot inscrie in cadrul celor patru categorii: - ciocolata si produse din ciocolata - materii prime, ambalaje, ustensile pentru industriile ciocolateriei si cofetariei - tehnologie, echipamente - competitia cofetarilor

Targ Handmade de Vara 11-12 Iunie 2016

Vine vara mult asteptata si odata cu ea apar creatii din ce in ce mai inedite, colorate sau clasice, realizate de tineri artisti handmade si designeri talentati.

Invitație la Open Days Leykom – demonstrații live ...

Vrei să participi la demonstrații live și să testezi echipamente de ultimă generație, care vor impresiona și cei mai pretențiosi clienți? Vizitează-ne în perioada 14-16 iunie 2016 în Demo Room din Bulevardul Basarabia 256, Poarta 4, incinta Faur, sector 3, București.

Stand-Up Comedy Sambata 21 mai Bucuresti

Vino sambata la Copper’s sa vezi un super show de stand-up comedy marca Cristian Dumitru & Friends. Te vor face sa razi cu gura pana la urechi Cristian Dumitru, Cristi Popesco zis si “Asta ar fi una dintre glume” si Codrut Keghes cunoscut ca DEzbractu’ de la Cronica Carcotasilor.

BLEND-IT Symposium 2016

The BLEND-IT Symposium will be held on June 2nd 2016 in Targu Jiu, Romania. This event will bring together experts, practitioners, educators, facilitators and researchers to discuss about how to transform education. The focus of the one day symposium is on applying blended learning strategies in various learning spaces and on sharing results of the Erasmus+ strategic partnership, BLEND-IT. Sessions are designed as to engage constructive dialogue between participants and delegates of the partner institutions of the project, that will allow all participants to take away strategies they can apply in their own blended and on-line practice, as well as offering networking opportunities.

Colectia Primavara-Vara la For The Love of Fashion

E timpul sa-ti reinnoiesti garderoba si sa adaugi culoare in viata ta! Te invitam la targul For The Love of Fashion, in 21-22 Mai 2016!

Controlul si eficientizarea productiei in industria alimentara si ...

Detectarea metalelor si a corpurilor straine sunt in prezent cerinte mandatorii in industria alimentara.

Stand-Up Comedy Sambata 7 mai Bucuresti

Samabata, pe 7 mai ne vedem din nou la Copper’s Pub de la ora 21

EzotericFest 19-22 Mai 2016Timisoara ed XVI

ezotericfest, timisoara, conferinte, expozitie, servicii, terapii, alternative, naturiste, carte, cristale, cosmetic, artizanat, demonstratii

Ingenius Start-up Masterclass: 6 zile pentru a-ți începe ...

Vrei să începi un business? Ai nevoie de cursul acesta! Înscrie-te la Ingenius Start-up Masterclass organizat de Loop Operations și Ingenius Hub și învață tot ce trebuie să știi pentru a deveni antreprenor, plecând de la procesul de conturare a ideii de business până la momentul lansări cu succes a start-up-ului. Indiferent că vrei să-ți dezvolți propria afacere din surse proprii sau dorești să aplici la un program de finanțare, cursul îți oferă imaginea de ansamblu a cunoștințelor și abilităților de bază necesare succesului oricărui antreprenor. Pe parcursul celor 6 zile de curs, veți trece prin șase module interactive care vă vor ajuta la dezvoltarea și menținerea unui business sustenabil: management, resurse umane, PR și comunicare, marketing, finanțare și management financiar. În plus, participanții pot afla „tips&tricks” utile în managementul unui start-up, pot înțelege riscurile, provocările și recompensele acestei noi aventuri și pot pleca cu idei concrete pe care să le implementeze în propria afacere precum: baza unui plan de afaceri, un mix de marketing, cash flow. Mai mult decât atât, participanții vor pleca cu instrumente necesare în administrarea afacerii și cunoștințele necesare pentru a le folosi.

Stand-Up Comedy sambata 23 Aprilie Bucuresti ora 21

Sambata, 23 aprilie, Terasa Florilor ti-a pregatit un nou show de stand-up comedy marca Cristian dumitru & Friends.

Stand-Up Comedy Sambata 23 Aprilie @Copper’s Pub

Vino sambata incepand cu orele 19 sa vezi cel mai nou show de stand-up comedy marca, “cristian dumitru & freinds”. Alex Serban, Dezbracatu’ si Cristian Dumitru ti-au pregatit un show plin de UMOR nu GLUMA!

Bounty Fair- targ de cadouri de Florii si ...

Bounty Fair este evenimentul lunar de handmade romanesc, care iti aduce mai aproape designeri si artisti romani din toata tara!

Directivele NIS, GDPR si legea securitatii cibernetice: implicatii ...

Ne face o deosebită plăcere să vă invităm alături de noi, în data de 17 mai 2016, la conferința dedicată Directivelor NIS, GDPR și legii securității cibernetice. Am pregătit pentru dumneavoastră un eveniment cadru în care vom aduce împreună companiile private, autorităţile şi instituţiile publice cu responsabilităţi şi capabilităţi în domeniu.

Targ handmade For The Love of Fashion

Te asteptam la cel mai inedit targ de Florii si Paste, For The Love of Fashion 23 - 24 Aprilie 2016! Timp de doua zile, The Vintage Pub, devine gazda celui mai inedit targ, dedicat Floriilor si sarbatorii Pascale, creatii cu tematica, dar si cadouri altfel, unice prin compozitie, autentice prin amprenta creatorului.

Expoziție de pictură Șapte Zile la Redondo

Un eveniment Contemporanii la TNB, spațiul expozițional din Foaierul Sălii Media, aripa Intercontinental, 19 aprilie – 19 mai 2016