CSU Asesoft Ploiești sarbatorește cel de al XI lea titlu la Ploiești Shopping City

27 mai 2015

La petrecerea care va celebra reușita CSU Asesoft Ploiești, cei prezenți vor avea parte și de un spectacol special de unde nu vor lipsi confetiile, tortul si atmosfera festivă.
CSU Asesoft Ploieşti a câștigat al 11-lea său titlu de campioană naţională după ce, duminică, a învins-o pe BC Mureş, cu 86-76, în al treilea meci al finalei Ligii Naţionale.
Evenimentul va avea loc în zona scărilor rulante din cel mai mare centru comercial din Prahova, Ploiești Shopping City, începând cu ora 19:00.

Ploiești Shopping City este primul și cel mai mare centru comercial din județul Prahova, având o suprafață închiriabilă de 55,000 m2 și aproximativ 2,000 locuri de parcare. Mall-ul găzduiește cel mai mare cinematograf din afara București-ului, dar și peste 100 de magazine, mix-ul de chiriași incluzând branduri internaționale precum Zara, H&M, Pull and Bear, Bershka, Stradivarius, Orsay, Otter, Claire’s, Intersport, Noriel, B&B, Yves Rocher și multe altele. Ploiești Shopping City este un proiect dezvoltat de Carrefour Property România împreună cu New Europe Property Investments plc (NEPI).

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram