„GUSTUL VIETII DUPA GRATII” SE INTOARCE PE CRIME INVESTIGATION™

23 octombrie 2014

Crime + Investigation™ (CI) va difuza in aceasta seara premiera celui de-al cincilea sezon din „Gustul vietii dupa gratii”. Noile episoade vor fi difuzate in fiecare joi, la 23:00.

Serialul, produs de catre Arnold Shapiro, prezinta noi metode concepute pentru a opri adolescentii de astazi sa devina delicventii de maine. Fiecare episod de cate o ora se concentreaza asupra unui program de reabilitare din SUA, urmarind un grup de adolescenti cu probleme ce participa la aceasta actiune. Serialul prezinta activitatile lor de zi cu zi din inchisoare si progresele inregistrate ulterior prin monitorizarea lor timp de doua luni, pentru a urmari impactul programului.

Acest proiect destinat tinerilor infractori aduce baieti si fete de etnii diferite, care provin din medii variate, cu varste cuprinse intre 11 si 18 ani, intr-o sesiune intensiva de o zi in spatele gratiilor, pentru a le prezenta realitatea din inchisoare. Tinerii din serial vor interactiona indeaproape cu detinuti ale caror alegeri in viata au condus la incarcerarea lor si care ii avertizeaza incotro se indreapta daca nu isi schimba comportamentul.

Crime + Investigation™ deschide usile laboratoarelor de criminalistica, ale salilor de judecata si arhivele politiei, descoperind adevarul din spatele celor mai scandaloase crime. Televiziunea CI este disponibila la UPC si Romtelecom.

A+E Networks UK®, un joint venture intre A+E Networks® si BSkyB, este liderul de piata in distributia posturilor de entertainment si include in portofoliu televiziuni tematice cu continut de calitate precum HISTORY®, HISTORY®HD, Lifetime® , Lifetime® HD, Crime + Investigation™, Crime + Investigation™ HD si H2®. A+E Networks UK® s-a lansat in noiembrie 1995, activeaza in 90 de tari, din UK, Scandinavia, Benelux, Europa Centrala si de Est, Africa Sub-Sahariana si Orientul Mijlociu si ajunge in peste 85 de milioane de locuinte, cu continut tradus in 19 limbi.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram