DENT ESTET organizeaza Implant Connect ediţia a II a singurul eveniment educativ de implantologie dentara din România

18 mai 2015

Din cauza afecţiunilor dentare, peste 30% dintre români au probleme de masticaţie şi nu reuşesc să se hrănească normal, conform statisticilor naţionale, în timp ce un Eurobarometru recent plasează România pe primul loc în rândul ţărilor europene în ceea ce priveşte numărul de români jenaţi de aspectul estetic al danturii lor. Toate aceste situaţii pot fi eradicate printr-o educaţie dentară sănătoasă şi corectate cu ajutorul implanturilor dentare performante şi a pregătirii constante a medicilor implantologi, condiţii esenţiale pentru reuşita intervenţiilor.

Implant Connect, singurul eveniment educativ de implantologie dentară din România

Luând în considerare statisticile alarmante din ţară noastră, grupul de clinici DENT ESTET a decis să creeze Implant Connect, o serie de evenimente dedicate pacienţilor din România, care îi pun faţă în faţă cu medici supraspecializaţi în implantologie dentară, dar şi cu cele mai noi tendinţe la nivel internaţional. Evenimentul se află în 2015 la cea de-a două ediţie şi prezintă unul dintre cele mai noi servicii de implant dentar: Fast & Fixed, care le poate readuce pacienţilor edentaţi zâmbetul perfect în doar 24 de ore de la intervenţie.

„Am constatat că în România pacienţii au o nevoie serioasă de informaţii referitoare la ce înseamnă un implant dentar de calitate, ce presupune costul unei intervenţii, cum se poate face această procedură, care sunt riscurile unei intervenţii incorecte şi, nu în ultimul rând, care trebuie să fie nivelul de pregătire al medicul stomatolog supraspecializat. Diferenţa majoră faţă de informarea în mediul onine, principala sursă de informare în astfel de cazuri, constă în faptul că pacienţii află semnificativ mai multe detalii direct de la medici şi au şansa de a vorbi cu pacienţi care au trecut prin astfel de experienţe” a spus Dr. Oana Taban, CEO & Fondator DENT ESTET.

Implant Connect aduce în atenţia participanţilor tehnologii digitalizate şi inovatoare care îi vor ajuta să previzualizeze rezultatul final, imediat după consultaţie, dar şi să beneficieze de un tratament în scurt timp, fără durere. Pentru a înţelege cât mai bine experienţa pe care o au pacienţii, în timpul evenimentului a avut loc o intervenţie de schimbare a zâmbetului.

“Fast&Fixed este o soluţie unică prin eficienţă, estetică şi eliminarea complicaţiilor ce pot apărea în cazul unei intervenţii dentare complexe” a spus Wolfgang Lechner, director internaţional de vânzări în cadrul companiei Bredent, care a inventat sistemul revoluţionar de implanturi Fast&Fixed.

Implant Division, cea mai mare divizie de implantologie dentară din ţară noastră

Implant Division este un departament al DENT ESTET dedicat implantologiei dentare, inaugurată în urmă cu mai bine de 5 ani. Aceasta beneficiază de tehnologie de ultimă generaţie şi de cea mai mare echipă dedicată de medici supraspecializaţi în toate ramurile stomatologiei la cursuri în Europa şi SUA, investiţia iniţială fiind de 200.000 de euro.

“Am decis să investim într-o divizie dedicată implanturilor pentru că am simţit nevoia pe piaţa din România pentru un astfel de proiect. Noi am reunit o echipa extraordinară de 8 medici şi le-am pus la dispoziţie cea mai bună aparatură, pentru a ne asigura că pacienţii noştri au parte de tratamente la aceleaşi standarde ca şi în clinicile de elită din ţări dezvoltare economic.

Este o divizie pe care plănuim să o dezvoltăm în continuare, investind aproximativ 15.000 euro anual mai ales în cursuri de specializare. Eforturile noastre de informare şi educare a publicului, precum şi calitatea serviciilor oferite se oglindesc în dezvoltarea susţinută a acestei divizii, numai în primul trimestru al acestui an înregistrând o creştere de 33% faţă de primul trimestru al anului trecut”, a continuat Dr. Oana Taban.

Implant Division de la DENT ESTET furnizează servicii stomatologice computerizate (digitalizate), care oferă o precizie mult mai mare medicului şi actului medical, eliminând totodată efectele negative ale unor proceduri precum radiografia dentară. Mai mult, cu ajutorul programului DSD (Digital Smile Design), pacienţii au posibilitatea să vizualizeze cum va arăta zâmbetul lor înaintea începerii tratamentului. În această divizie se folosesc microscoape Zeiss, aparate de radiologie digitalizată, diode laser, dar şi echipamente specifice departamentului ATI, singurul de acest gen dintr-o clinică dentară din România.

Sursă studiului: SSER (Societatea de Stomatologie Estetică din România)

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Din anul 1999, grupul de clinici DENT ESTET este lider de piaţă în domeniul serviciilor de medicină dentară şi înglobează şapte clinici dentare, dintre care 4 sunt dedicate exclusiv copiilor şi adolescenţilor. Având până în prezent o bază de peste 40.000 de pacienţi, DENT ESTET oferă servicii dentare complete şi reuneşte o echipa de peste 200 de membri, dintre care 60 de medici specializaţi în fiecare ramură a stomatologiei. În cei 16 ani de activitate, compania a contribuit considerabil la progresul pieţei de medicină dentară din România prin introducerea în premieră a celor mai avansate servicii şi echipamente.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram