Ținute feminine pentru o vara fashion

17 iunie 2016

Sezonul cald este dedicat ținutelor colorate și ușoare, din materiale fluide. Rochiile și fustele sunt printre cele mai frecvente opțiuni, permițând abordarea a numeroase combinații și stiluri, însă nu sunt singurele.

O pereche de pantaloni scurți sau o salopetă dintr-un material ușor poate fi oricând o alternativă fashion.

Colecția Motivi dedicată sezonului de vară mizează pe confort și feminitate, fiecare piesă vestimentară urmărind să îi ofere purtătoarei relaxarea necesară fără să sacrifice însă stilul.

Salopeta este oricând o alternativă trendy pentru tradiționala rochie de vară. Din materiale delicate, fluide, care permit pielii să respire, această piesă vestimentară demonstrează de ce se menține în topul tendințelor de câțiva ani. Imprimeul geometric îi dă un aer sofisticat și poate fi purtată cu ușurință atât pentru o zi casual la birou, cât și pentru o ieșire în oraș. O salopetă nu are nevoie de multe accesorii, o pereche de botine, o geantă chic și o pălărie de soare, și ținuta este pregătită.

Adeptele pantalonilor pot ușor să creeze o ținută perfectă de vară. Piesa vedetă este nimeni alta decât perechea de pantaloni albi. Pantalonii albi sunt versatili și ușor de adaptat unei ținute pentru sezonul cald.

Un top galben, feminin, este exact pata de culoare necesară. Accesoriile completează cu succes look-ul destinat unei plimbări în parc, așa că o pălărie, o pereche de ochelari și o geantă încăpătoare sunt detaliile necesare.

Unul dintre trendurile care se mențin în topuri în fiecare vară este rochia maxi. Rochia maxi pune în valoare feminitatea, alungește silueta și maschează cu succes orice imperfecțiune. Lejeritatea conferită este perfectă pentru o zi toridă de vară. Mizează pe un look boho și alege accesorii în ton cu acest look pentru a completă stilul.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram