Fii eleganta in sandalele cu toc si platforma din piele naturala

28 aprilie 2015
Autor:
PETZ WEB CONSULTING SRL

Simte-te chic, elegantă și foarte confortabil în cea mai nouă colecție de sandale cu toc și platformă din magazinul online Ana Fashion. Fie că optezi pentru o pereche de sandale de vară cu toc înalt, fie că îți dorești, mai degrabă, o încălțăminte de zi cu zi, cu Ana Fashion îți poți personaliza sandalele din piele naturală, astfel încât să ai parte de niște accesorii exact pe gustul tău.

Sandale elegante cu toc jos? La Ana Fashion găsești modele pe alese

Pentru doamnele care nu își doresc niște sandale cu toc înalt și platformă, magazinul Ana Fashion le-a pregătit încălțăminte de vară cu toc jos, care să fie mai mult decât confortabile, chiar și atunci când sunt purtate pe toată durata zilei. Viu colorate sau cu un model clasic, sandalele de vară cu toc mic și din piele naturală vor fi prima alegere în materie de comoditate.

Ținutele de ieșit în oraș, precum și cele care urmează a fi purtate la ocazii speciale trebuie accesorizate cu niște sandale cu toc înalt. Iar pentru că în anul 2015 se poartă culorile puternice, Ana Fashion pune la dispoziția clientelor sandale de vară cu toc înalt, într-o gamă cromatică bogată, precum nuanțe de roz, roșu, mov sau portocaliu. Cu Ana Fashion, vă puteți personaliza încălțămintea și să o alegeți în funcție de materialele și designul dorit. Pentru a fi chic în sezonul ce vine, alegeți cu încredere magazinul online Ana Fashion și accesorizați-vă ținutele cu sandale de vară cu toc înalt sau jos din piele naturală.

DESPRE Ana Fashion

Magazinul online Ana Fashion creează și comercializează încălțăminte de damă și de bărbați din piele naturală, în modele pe care clientul le poate personaliza, în funcție de tipul de piele dorit, model și culoare. Pentru comenzi, completați formularul online prezent pe pagina web sau sunați la numărul de telefon 0736 258 311. Pentru mai multe informații despre încălțămintea comandată, puteți trimite și un mesaj, la adresa de e-mail office@anafashion.

###

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram