Grupul de magazine Basarabia pentru nostalgici

30 august 2016

Grupul de magazine Basarabia este specializat de vinuri din Republica Moldova.

Cuprinde vinuri din Republica Moldova, cele mai valoroase si renumite domenii din Europa de Est. Indicatie geografica Nord, Centru si Sud Rep. Moldova.

O parte din vinurile prezente in grupul de magazine fac parte din Vinaria Purcari si Vinaria Bostavan.

" Vinaria Purcari "
Se află in vecinătatea Mării Negre si a râului Nistru crează condiții ideale pentru producerea vinului de calitate înaltă. Podgoriile, cu o suprafată de 250 ha, situate in mocrozona unică Purcari, beneficiază de condiții climaterice optime, dar și de un terroir similar cu celebra regiune Bordeaux. apreciate si recunoscute la nivel mondia, vinurile de Purcari se produc doar în ediție limitată si sunt maturate exclusiv in baricuri de stejar francez, după cele mai stricte canoane ale viticulturii tradiționale.

" Vinaria Bostavan "
Provine din microzona Etulia, amplasată la sudul Republicii Moldova, la numai 10 km de la Delta Dunării. Amplasarea geografică este ideală pentru producerea vinului - podgoriile situate pe coline permit expunerea benefică a viței de vie la razele solare. Vinăria poseda podgorii in microzona Etulia si Onești, care ocupa o suprafață totală de 850 ha.

Adresele primelor doua magazine sunt:
Bucuresti, Bld. Dimitrie Pompeiu Nr 7G, (Vis-a-vis Metrou Pipera) Sector 2.

Braila, Calea Galati, nr. 56, Bl.1. Parter vizavi de Clubul Progresul.

Livrare la Domiciliu prin Curier.
info : 0767.218.402

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram