Reduceri de pana la 59 la cizmele de vara si de iarna de pe Modlet ro

2 august 2016
Autor:
PETZ WEB CONSULTING SRL

Cizmele de dama de pe Modlet beneficiaza de reduceri substantiale de pret, pentru incurajarea folosirii pe timp de vara a unor articole de incaltaminte de un impact vizual deosebit, si pentru aprovizionarea cu cizme pentru iarna care se apropie cu fiecare zi ce trece. Reducerile de pret se situeaza la un cuantum de -50%, pentru majoritatea cizmelor disponibile online in colectiile de pe Modlet.

Iata de ce acum este momentul atat pentru schimbarea vestimentatiei de vara, cat si pentru pregatirea timpurie pentru sezonul rece, pentru ca in Decembrie, Luna Cadourilor, bugetul disponibil sa fie alocat doar pentru darurile pentru cei dragi.

Categorii de cizme de dama ieftine de pe Modlet

Cizmele de dama sunt intotdeauna solide si reprezinta incaltamintea pe care doamnele si domnisoarele si le doresc. Desi cuvantul „cizme” rezoneaza cu incaltamintea pentru sezonul rece, cizmele de vara surprind pe strazi prin culoarea lor aprinsa si prin faptul ca nu incalzesc deloc piciorul, dar il acopera in mod placut.

Asadar, cizmele de vara sunt categorii de cizme, si impreuna cu celalalte categorii formeaza tipul de incaltaminte de dama pe care magazinul online Modlet.ro a inclus-o intr-o promotie de neratat:

• Cizme de vara – au multiple perforatii, sunt confectionate si au si piele si materiale textile, unele au fermoar lung si curelusa de sustinere, altele doar se desfasoara pe talpa si pe picior, fara sistem de inchidere
• Cizme de femei, pentru iarna - cizmele cu talpa joasa sunt celebre pentru lejeritatea de purtare si tocmai de aceea sunt cautate atat de mult; cizmele de iarna pot fi si cu blanita, numai pentru interior pentru scopul ei functional, dar exista si modele cu blanita pe interior si pe exterior (blanita are si scop functional si scop decorativ).
• Cizme ieftine de seara – au tocurile foare mari, sunt din catifea, se regasesc in culori vii si au un aspect deosebit, de purtat la evenimentele impozante; atragerea atentiei asupra picioarelor suple si gratioase de a face intotdeauna prin purtarea de astfel de cizme

Cizmele comercializate pe Modlet: in acord cu noile tendinte ale modei feminine

Sortimentele de cizme de dama care sunt ieftine in mediul online nu prezinta o calitate exceptionala, dar Modlet este o exceptie si un bun exemplu: specificul magazinului in sine este de a oferi calitate cat mai buna, modele cat mai noi si preturi cat mai mici!

Daca se adauga si proaspata informatie cum ca ofera reduceri importante la cizmele pentru femei, de pana la -59%, atunci devine usor de inteles de ce Modlet este magazinul online de cizme de dama care trebuie anuntat si facut vizibil cat mai multor doamne si domnisoare aflate in cautatea de inedit si de culoare pe timp de vara, plus in cautare de incaltaminte pentru sezonul rece care va veni curand.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram