Leatherbrandsnow ro anunta reduceri semnificative de preturi la toata gama de ghete impermeabile

28 ianuarie 2016
Autor:
PETZ WEB CONSULTING SRL

Iarna este capricioasa si continua sa ne surprinda cu fiecare zi care trece. Tocmai din acest motiv, la sfarsitul sezonului rece leatherbrandsnow propune clientilor care pun accent pe calitate ghetele impermeabile, la preturi excelente. Indiferent de apartenenta la sex, clientii isi vor gasi la leatherbrandsnow ghetele Rieker pe care si le doresc. Aceste ghete au fost confectionate pentru a oferi confort termic purtatorilor si sunt destinate tututor celor care pun accentul pe calitate.

Design deosebit, confort si durabilitate. Toate aceste caracteristici le gasiti in ghetele impermeabile de la leatherbrandsnow

Istoria ghetelor impermeabile incepe sa se scrie in anul 1912. La inceput, ghetele impermeabile erau produse destinate exclusiv vanatorilor si pescarilor. De atunci, insa, acest produs sufera transformari, iar astazi ghetele impermeabile marca Rieker sunt cele mai vandute produse de pe piata. Magazinul online leatherbrandsnow pune la dispozitia clientilor sai ghete de dama impermeabile, dar si ghete de barbati impermeabile, cu un design modern si un pret imbatabil.

Ghetele impermeabile de la leatherbrandsnow s-au facut remarcate pentru clientii de toate varstele, prin urmatoarele caracteristici:
• Sunt confectionate din materiale de calitate, piele moale, iar captuseala interioara este foarte calduroasa. In plus, branturile interioare pastreaza un mediu placut pentru picioarele, oferindu-le tot confortul termic de care au nevoie in sezonul rece
• Ghetele Rieker sunt impermeabile, motiv pentru care picioarele vor fi pastrate uscate, chiar si in conditiile meteorologice nefavorabile
• Talpa usoara a ghetelor impermeabile asigura aderenta si tractiunea pe timp de iarna
• Ghetele impermeabile sunt practice, moderne si potrivite pentru anotimpul rece, atat pentru iesit in oras, cat si pentru expeditiile la munte. In plus, ele sunt foarte rezistente si au o durata de viata ridicata
• La leatherbrandsnow, pretul ghetelor impermeabile nu este deloc unul ridicat

Datorita acestor caracteristici, ghetele impermeabile de la leatherbrandsnow reprezinta cea mai buna alegere a oricui, pentru a depasi cu bine sezonul rece. Astfel, cu ajutorul magazinului online leatherbrandsnow, picioarele dumneavoastra vor fi intotdeauna uscate, iar confortul este ridicat la rang de arta!

In cazul ghetelor de dama impermeabile, pretul unei perechi este redus cu pana la 35% si ajunge la 228 de lei. In ceea ce priveste gheata de barbati impermeabila, ea poate incepe de la pretul de 156 de lei.

Pentru picioare uscate, alegeti ghetele impermeabile de la leatherbrandsnow

La Leather Brands Now, clientii vor gasi intotdeauna incaltaminte de o calitate de top, la preturi excelente. In aceasta perioada, acest magazin online propune noi reduceri de preturi la toata gama de ghete impermeabile existente. Ghetele Rieker sunt cele mai cautate perechi de incaltaminte in timpul iernii, datorita calitatii materialelor din care sunt confectionate.

Leatherbrandsnow este un magazin cu branduri renumite de incaltaminte, precum Rieker, Ara, Tamaris, Marco Tozzi, S. Oliver, The Flexx, Alpina, Caprice sau Remonte Dorndorf. Astfel, calitatea fiecarui produs este garantata. Acest magazin online se adreseaza in special celor pasionati de clasic si de confort, celor care pun accent pe calitate.

Comandarea produselor se poate face fie online, fie la unul dintre numerele de telefon disponibile: 0723.390.550 sau 0766.497.847.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram