fbpx

Zone Real Estate: Servicii Imobiliare

Compania imobiliară își continua dezvoltarea pe piața imobiliară din București cu un concept nou de servicii și lansarea site-ului oficial sub o altă formă.

Zone Real Estate a fost înființată în 2004 și are o experiență pe piața imobiliară de 11 ani. In tot acest timp, focusul principal al companiei s-a bazat pe nevoile și interesele clienților.

„ Noi clădim personalități, cream oportunități, explorăm nișe de servicii, construind pas cu pas, viitoarele valori și standarde în piața imobiliară româneasca.” Dan Balica, fondator Zone Real Estate.

Noul site al companiei livrează o serie de servicii specializate dedicate clienților, bazate pe cercetare, analiză și o bază de date atent selecționată.

Serviciile Zone Real Estate sunt axate pe două arii: Servicii adiacente pieței de tranzacționare imobiliară și Customer Care.

Serviciile Adiacente
Aceste servicii sunt formate cu sprijinul partenerilor din diferite domenii de activitate, tangente cu piața imobiliară și includ: asistență juridică imobiliară, cadastru și intabulare, expertiză MLPAT, servicii de marketing online și offline, evaluare ANEVAR și certificare energetică.

Customer Care
Ca urmare a feedback-ului primit din partea clienților, Zone Real Estate dispune de următoarele servicii: analize de piață, servicii de design și arhitectură, amenajare casă și grădină, mutări și relocări și servicii de relaționare directă cu clienții.

Zone Real Estate vrea să asigure clienților o experientă plăcută pe piața imobiliară și totodată, să creeze o nouă imagine acestui sector, bazată pe încredere, profesionalism și expertiză.