fbpx

ZIUA PORTILOR DESCHISE LA TRW AUTOMOTIVE BAIA MARE

Pentru a-si intampina cum se cuvine oaspetii, TRW Automotive Baia Mare are sprijinul Clubului Tzontzo, care va pune la dispozitia micilor vizitatori un parc de joaca gratuit. Adultii, pe de alta parte, vor putea face, asistati de angajatii TRW, un amplu tur al celei mai noi fabrici de volane din Baia Mare.

Scurt istoric
TRW Automotive, lider mondial in productia de sisteme de siguranta pentru industria auto furnizeaza componente pentru peste 40 de mari constructori de automobile si 250 de marci de renume, printre care BMW, Mercedes, Porsche, Volkswagen, Rolls Royce, Renault, Dacia, Fiat, Ford, Iveco, Bentley si Audi avand misiunea de a “ajuta la protejarea oamenilor pe sosele”.
Activitatea TRW in Romania a inceput acum 10 ani odata cu inaugurarea primei fabrici la Timisoara. De la imbracarea volanelor in piele, TRW Automotive Safety Systems Timisoara s-a extins treptat catre toate procesele specifice de productie volane: turnare, injectie, asamblare taste si module de airbag.
Dupa dezvoltarea activitatii de la Timisoara, au fost deschise puncte de lucru in Oravita, Lupeni, Marghita si Baia Mare astfel ca TRW in Romania depaseste astazi un numar de 4200 angajati.
TRW Automotive Baia Mare s-a deschis in primavara anului 2013, iar in prezent aici lucreaza 650 de baimareni.
Va asteptam la eveniment!