fbpx

Zambet minunat si atragator

Oricand simti nevoia de o metoda de infrumusetare a zambetului nu mai sta pe ganduri si mergi la stomatolog pentru o consultatie si un plan de tratament. Orice procedura medicala ara nevoie de o consultatie in prealabil si de permisunea medicului specialist, nu toate procedurile medicale sunt recomandate pentru pacientii cu dinti sensibili, parodontoza, sau alte afectiuni. Specialistii Neoclinique vin cu cele mai bune solutii pentru problemele pacientilor ce le trec pragul.

Tu stii care sunt beneficiile tratamentelor de estetica dentara? Daca si tu iti doresti un zambet 100% natural, un zambet garantat pe termen lung, un tratament rapid si minim invaziv, te asteptam la clinica de stomatologie din Bucuresti, Neoclinique.  Pentru a realiza cat mai rapid si cat mai precis coroanele dentare din ceramica sau zirconiu, sau fatetele denta reutilizam tehnologia digitala CAD/CAM. Prin scanarea 3D a cavitatii bucale, putem realiza lucrari cat mai naturale, care să aiba exact forma, dimensiunea si culoarea potrivita pentru fiecare pacient.

Ne folosim intotdeauana de tehnologia moderna pentru a asigura pacientilor nostri un tratament dentar perfect, cu un zambet functional si estetic, care se potriveste perfect fizionomiei si are un aspect 100% natural.

Pot arata dintii inlocuiti ca cei naturali? In cadrul clinicii de stomatologie Neoclinique, acest lucru este posibil, deoarece folosim doar tehnologii digitale moderne, astfel in urma unei analize amanuntite se poate modul in care ar trebui sa arate si rezultatul final, obtinut dupa elaborarea planului de tratament.