X-periența curățeniei la superlativ chiar la tine acasă cu Rowenta X-Force Flex

2 iunie 2021

Cine nu își dorește un ajutor de nădejde în casă când vine vorba de curățenie? Un aparat performant care să aspire și să spele în același timp, ce reduce la jumătate timpul pe care l-ai petrece cu un aspirator normal și un mop.

Îți prezentăm noul aspirator vertical Rowenta X-Force Flex! Puterea de aspirare de până la 130 Air Watts, autonomia de până la 45 de minute și mopul încorporat, cu siguranță reprezintă un plus ce te va ajuta la curățenie! 

X-plorează noua tehnologie a aspiratorului X-Force Flex 

Dorințele tale în materie de curățenie impecabilă vor fi îndeplinite cu Rowenta X-Force Flex, aspiratorul vertical ce dispune de 3 trepte de putere: Eco, ce asigură performanță și autonomie optimizată pentru utilizarea zilnică, Max, pentru o aspirare în profunzime, în special pe covoare și mochete și treapta Boost ce oferă acel plus de putere în situații extreme. De asemenea, panoul de control îţi permite să optimizezi sesiunile de curăţenie prin monitorizarea în timp real a autonomiei și setarea puterii de aspirare în funcţie de nevoi.

Cu X-Force Flex curățenia este o joacă de copii! Datorită tehnologiei inovatoare Flex, ai acces de până la 4 ori mai mult sub piesele joase de mobilier, fără să fie nevoie să te apleci - aparatul se strecoară și în locurile ce par inaccesibile. În plus, peria motorizată cu iluminare LED dezvăluie particulele de praf de oriunde pentru a le aspira precis.

#Good to know: Folosește X-Force Flex pentru puterea sa de aspirare, dar și pentru sistemul performant de filtrare ce captează și reține 99.9% din particulele de praf, fiind un aliat perfect pentru persoanele ce se confruntă cu alergia la praf.

Descoperă poziția inovatoare Stop&Go

Poziția Stop&Go reprezintă una dintre noutățile acestui dispozitiv inteligent, ce îți oferă posibilitatea de a te opri din aspirarea podelei, pentru a începe curățarea altor suprafețe cu aspiratorul manual. Important este că atât peria, cât și tubul, vor rămâne în poziție verticală.

4 accesorii pentru utilizări multiple 

Versatil, performant, puternic, într-un cuvânt X-Force! Pentru o curățenie riguroasă, ai la dispoziție 4 accesorii dedicate în lupta împotriva particulelor de praf și a murdăriei. Capul de aspirare Aqua permite aspirarea și spălarea suprafețelor în același timp! Ba mai mult, datorită tehnologiei avansate cu 2 canale de aspirare, situate în fața și în spatele mopului, acesta îndepărtează orice impuritate înainte de a spăla, indiferent că mișcarea va fi înainte sau înapoi!

Deții animale de companie? De acum, părul acestora va fi mult mai ușor de îndepărtat cu peria Mini Electro. În plus, X-Force Flex vine și cu un accesoriu special pentru spațiile înguste, ideal pentru zonele greu accesibile, dar și autovehicule, precum și o perie potrivită pentru tapiserie, canapele și alte obiecte decorative.

Potrivit în orice situație, Rowenta X-Force Flex este aliatul tău când vine vorba de o curățenie perfectă!

 Despre Rowenta                            

Rowenta a luat naștere în 1909, în Germania. Brandul satisface nevoile consumatorilor aflați în căutarea produselor de înaltă performanță, ușor de folosit și cu design funcțional pentru uzul cotidian. Rowenta dispune de o gama largă de produse, de la dispozitive pentru hairstyling și epilatoare, la aspiratoare și produse pentru îngrijirea țesăturilor, create din respect pentru consumator și pentru mediul înconjurător. Pentru mai multe informații accesează www.rowenta.ro, www.facebook.com/RowentaRomania

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram