Workstation HP Z420 – Avantaje si Specificatii

Susținută de un procesor cu 8 nuclee, cele mai recente progrese în calcul și I/O de la Intel și cea mai recentă tehnologie grafică de la cei mai importanţi producători de plăci grafice, stația de lucru HP Z420 are toate caracteristicile de care ai nevoie pentru a fi productiv.

Workstation HP Z420 – Avantaje

Workstation HP Z420 este compatibilă cu Windows 8 Pro sau alte sisteme de operare disponibile. Poți profita de opțiunile de înlocuire sau actualizare self-service pentru orice componentă. Workstation HP Z420 este găzduită într-un șasiu inteligent care nu necesită instrumente pentru a accesa interiorul, este ușor de configurat, iar compartimentul unității optice are mânere suplimentare pentru o desfășurare ușoară. Sistemul opțional de răcire, face ca zgomotul dispozitivului să fie mai silențios, făcând procesul de lucru mai relaxat.

Workstation HP Z420 performanță superioară

Workstation HP Z420 oferă cel mai înalt nivel de performanță pe o stație de lucru personală cu un singur procesor. Stațiile de lucru HP Z420 oferă o gamă largă de procesoare Intel Xeon din seria E5-1600 și E5-2600 până la 3,6 GHz și noul chipset Intel C602. Cu suport pentru 8 nuclee, HP Z420 nu te va lăsa niciodată să aștepți. Sistemele HP Z420 sunt proiectate pentru grafica PCIe Gen3 de nouă generație și sunt echipate cu o varietate de grafică profesională de la AMD și NVIDIA, de la Pro 2D la 3D și NVIDIA Quadro 5000.

Cu o sursă de alimentare de 600 de wați 90% eficientă și suport pentru 8 afișaje de performanță HP, HP Z420 îți va crește productivitatea și îți va extinde câmpul vizual.

Construiește sistemul în felul tău

Personalizează-ţi stația de lucru HP Z420 cu o varietate de opțiuni RAID SATA și SAS pentru a susține o gamă largă de soluții de stocare de înaltă performanță și capacitate ridicată. Mergi cu un pas înainte cu 8 sloturi DIMM și arhitectură de memorie pe 4 canale, memorie totală de până la 64 GB și viteză de ceas de memorie internă de 1600 MHz.

Workstation HP Z420 – Sistem de operare

  • Genuine Windows 7 Ultimate 64

  • Genuine Windows 7 Professional 32

  • Genuine Windows 7 Professional 64

  • SUSE Linux Enterprise Desktop 11

  • Red Hat Enterprise Linux (drop-in-the-box)

  • HP Installer Kit for Linux

  • (HP Linux Installer Kit include drivere pentru ambele versiuni de sistem de operare pe 32 și 64 de biți ale Red Hat Enterprise Linux WS5 și WS6 și SUSE Linux Enterprise Desktop 11 pe 64 de biți. Red Hat Enterprise Linux: Software-ul nu este încărcat pe hard disk. Adresa URL și numărul de licență software pentru descărcarea celei mai recente versiuni este inclus în cutie.)