Workschop Respiratia Holotropica sau Respiraţia de Foc

4 decembrie 2014

Marimea grupului: maxim 10 persoane.
Timp de lucru: 90 min.
Investitia ta: 50 lei
Trainer: Iuliana Fűlas, Psiholog Clinician, Psihoterapeut Integrativ, Terapeut Theta Healing.
Inscrierile se fac la telefon: 0723081070

Respiratia Holotropica este arta vindecarii si explorarii sinelui. Ea permite mobilizarea potentialului de vindecare spontana specifica corpului si psihicului. Respiratia Holotropica activeaza inconstientul si memoria celulara si da acces la toate nivelurile psihicului : domeniu biografic (istoria personala), domeniu perinatal (legat de nastere si inainte de nastere) si domeniul transpersonal (dincolo de istoria personala, dincolo de corp si psihic).

Respiratia Holotropica este o respiratie accelerata combinata cu muzica sugestiva. Intinsi pe o saltea si cu ochii inchisi, fiecare practicant se foloseste de propria respiratie precum si de muzica pentru a intra intr-o stare de constienta mai putin obisnuita. Respiratia Holotropica este mai rapida si mai profunda decat respiratia normala.

Vindecarea vine astfel prin eliberarea de limitarile mintii rationale si cufundarea intr-un spatiu mai vast de intelegere si traire

Cum te ajuta acest tip de respiratie?

Oricine cauta vindecare in cazul unei traume, a unei stari generale de rau, a unei boli sau a unei depresii, poate beneficia de aceasta practica la fel ca si cei care cauta inspiratie, ajutor spiritual sau relaxarea mintii.

Experiențele care pot fi trăite în timpul respiratiei holotropice:

Experiențe corporal-senzoriale în care apar conștientizări neobișnuite la nivel corporal și energetic. Corpul își revelează adevărata natură, se pot simți blocajele energetice în corp, curgerea energiei.

Experiențe biografice. Pot fi retrăite cu mare intensitate episoade biografice post-natale, inclusiv unele de la o vârstă foarte mică. Pot apărea episoade reprimate, traumatice, însoțite de revelația unor semnificații majore. Acest tip de experiență are de multe ori un efect vindecător remarcabil pentru că reașează experiența respectivă într-un context în care poate fi integrată.

Experiențe perinatale. Sunt o categorie fundamentală de experiențe. Perinatal înseamnă ”din preajma nașterii”. Poate fi retrăit momentul nașterii și etapele premergătoare, secvențe din viața intrauterină, emoții și sentimente care au fost îngropate în inconștient.

Experiențe transpersonale. Sunt experiențe în care transcendem identificarea cu corpul, mintea, emoțiile și convingerile noastre conștiente. Sunt experiențe în care ne putem identifica cu orice lucru sau ființă din univers, în care putem accesa teritorii necunoscute ale psihicului și conștiinței noastre. Putem trăi experiențe mistice fundamentale, identificări cu personaje mitologice sau aparținând unor mari tradiții mistice. Putem trăi experiențe ale unor vieți anterioare, putem accesa întreaga ”bază de date” a inconștientului colectiv despre care vorbea C.G.Jung. În experiențele transpersonale orice este posibil, căci cele mai elevate niveluri ale conștiinței devin accesibile prin experimentare directă. Sunt printre cele mai transformatoare experiențe.

Important ptr participanti: veniti imbracati cu haine lejere . Fiecare participant este rugat sa-si aduca o saltea din izopren de yoga, aerobic sau fitness.

Va astept cu drag la o experienta de neuitat!

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram