fbpx

Wooden railway sleepers sau traverse de lemn – pentru căile ferate

traverse de cale ferata

Alegerea unor traverse de lemn de calitate nu este ușoară, mai ales atunci când industria nu se focusează pe această caracteristică. Pentru construcții de interes național și internațional precum sunt căile ferate, prelucrarea calitativă este necesară.

Așadar dacă ești în căutarea unor produse de lemn pentru traversele de cale ferată sau orice alt element lemnos care intră în compoziția lor, Pamirco este un producător de încredere.

Importanța traverselor de cale ferată

În sens larg, o traversa de lemn reprezintă piesa de rezistența din cadrul unei construcții sau dintr-un anume sistem tehnic fiind adesea responsabilă de oferirea stabilității și rezistenței. Aceasta preia toată greutatea transportului feroviar și o transmite balastului,

Toate aceste roluri esențiale sunt îndeplinite atât de materialul din care este concepută traversa cât și de modul de prelucrare a acesteia..

Observăm așadar, vorbind despre un trafic feroviar, că importanța traverselor crește constant iar calitatea este un aspect de care trebuie să ții cont atunci când comanzi cu scopul de a crea căi ferate.

Atât materialele cât și modul de a prelucra variază în funcție de fiecare companie și om în parte, iar rezultatul final al traverselor este un rezultat al experienției acumulate de către fiecare producător. Este important în această industrie să alegi oameni profesioniști care pun accent pe calitatea serviciilor cu care se fac prezenți pe piață.

Traverse de lemn sau wooden railway sleepers

Serviciile cu traverse de lemn sunt un produs tot mai căutat astăzi datorită beneficiilor pe care lemnul le oferă acestor construcții. Majoritatea producătorilor caută materiale diferite care să înlocuiască lemnul, fiind scuțiti astfel de prelucrarea acestuia.

Pamirco este un brand cu o experiență de peste 16 ani în această industrie, iar cu timpul a înțeles că materialul lemnos este cel mai eficace pentru a concepe produse de calitate. Înainte de a înlocui acest material, compania s-a gândit să modernizeze modul de prelucrarea a acestuia, astfel rezultatele finale sunt cu mult peste cele care încearcă șă se dezvolte prin materiale reinventate.

Chiar și în ciuda greutății de a prelucra un material de esență tare, compania reușește să producă o traversa de lemn în timp util la o calitate superiorară. Pentru ei, promptitudinea este o caracteristică prin care și-au câștigat clienți valoroși, atât din țară cât și din afară.

De ce folosește Pamirco lemnul de esență tare?

Lemnul este unul din materialele cu care brand-ul și a început tradiția acum 15 ani în urmă. În timp, de la o construcție la alta, lemnul dispune de anumite caracteristici naturale pe care un alt material nu îl deține. O putere naturală este greu de controlat, iar cu cât aceasta este mai mare, cu atât producția de traverse este mai eficientă.

Materialul lemnos este în tocmai prețios datorită structurii organice și naturale , iar prelucrarea companiei se realizează cu scopul de a ămbunătăți fiecare caracteristică în parte și nu de a o distruge.

Cele mai des folosite lemne de esență tare sunt fagul și stejarul, două materiale puternice care oferă căilor ferate o putere de opunere asupra factorilor externi ( ploaie, vânt, temperatura, insecte, ciuperci) și impresionează prin durabilitate.

Chiar și în condiții mai precare precum căderile de pietre sau deraiere, aceste traverse de lemn pot fi concepute cu ajutorul aparaturii moderne, să reziste unor astfel de situații problemă. Fiind un material natural acesta se pliază perfect pe astfel de condiții, atâta timp cât prelucrarea acestuia se realizează în mod corect .

Traverse de lemn calitative pentru o construcție de calitate

Așa cum este de așteptat, un transport feroviar sigur și fiabil nu se realizează doar prin tranzitarea căilor ferate. Traversele sunt elementele esențiale care fac posibilă trecerea transportului în siguranță.

Fie că este vorba de o traversa de lemn pentru macazuri sau pentru poduri,materialul oferă cele mai bune condiții de transport, fiind foarte rezistent în ceea ce privește greutatea trenurilor cât și impresionant de durabil.

Mai mult decât atât, acest tip de material este un succes pentru majoritatea clienților, deoarece nu este atât de costisitor precum alte materiale. După un timp, când acesta devine mult prea deteriorat, înlocuirea cu altul nou este un proces la fel de accesibil și rapid, fără a interveni asupra întregii structuri.

Traversele Pamirco sunt un produs pentru calitatea contează foarte mult. De la materiale, până la aparatură și oameni profesioniști, totul garantează produse de prestigiu.