WMF lanseaza in premiera in Romania espressorul profesional pentru acasa, WMF Perfection

26 septembrie 2023

Un moment prețios pentru toate simțurile

WMF, lider mondial în producția de espressoare profesionale, prin noul espressor WMF Perfection, aduce în confortul casei tale experiența desăvârșită a cafelei premium și stabilește noi standarde pentru prepararea cafelei perfecte în fiecare zi.

WMF este rezultatul a peste 170 de ani de experiență în domeniu, ani profunzi de studiu, cercetare și perfecționare. Istoria WMF a început în anul 1927, cu producția de espressoare pentru industria hotelieră. Primul espressor personal de cafea WMF este un arc peste timp și o moștenire prețioasă pentru pasionații de cafea.

WMF înțelege savurarea cafelei ca o experiență care te învăluie și îți încântă toate simțurile - una pe care trebuie să o SIMȚI, să o DEGUȘTI, să o VEZI, să o MIROȘI și să o AUZI pentru a o trăi cu adevărat.

De la prima vedere, ai în față un espressor premium, estetic și exclusivist, realizat din Cromargan®, care combină numeroase opțiuni de personalizare și un design uimitor care se integrează perfect chiar și în cel mai sofisticat decor.

O simplă apăsare de buton creează un moment care trezește simțurile: freamătul delicat și silențios al râșniței, aroma cafelei proaspăt preparate, privirea cremei perfecte și senzația de căldură a ceștii în mâini. O simbioză de neegalat care unește iubitorii de cafea din întreaga lume sub hashtag-ul: #myWMFmoment.

Experiența plăcută începe de la prima atingere. Comenzile se dau prin intermediul unui display LED tactil și intuitiv, cu un set clar de pictograme. Se pot selecta până la 10 profiluri individuale pentru diferite preferințe de cafea și poți personaliza nelimitat, de la nivelul de măcinare, intensitatea aromei și cantitatea de apă, până la prepararea cu sau fără lapte.

Este propriul tău barista care știe exact cum îți place cafeaua. Prin atingerea profilului personal, specialitatea de cafea selectată este pregătită la aceeași calitate superioară de fiecare dată.

Sistemul de Aromă WMF Perfection ajută la evidențierea aromei bogate și naturale a cafelei, în timp ce tehnologia avansată de atenuare a zgomotului ține sunetul la cote armonioase în timpul măcinării boabelor de cafea.

Tehnologia WMF Double Thermoblock permite controlul precis al temperaturii în timpul preparării - un aspect absolut necesar pentru o cafea excelentă - permițându-ți totodată să obții un lapte spumat cremos. Sistemul de lapte cu auto-curățare, este, de asemenea, ușor de utilizat menținând totul igienic după utilizare.

"Secretul fiecărei cafele de excepție ale aparatului WMF Perfection stă în cei peste 170 de ani de experiență. Este o sumă de caracteristici și tehnologie ce oferă un grad incomparabil de confort în privința preparării cafelei - o adevărată plăcere pentru simțuri. Este o onoare pentru noi să aducem această moștenire în casele oamenilor, oferindu-le experiența completă a cafelei excepțională în fiecare zi, în locul pe care îl iubesc cel mai mult și unde se simt cel mai confortabil." a declarat Duque Jose Fernando, Marketing Manager Groupe SEB.

 

Pentru WMF, plăcerea cafelei combină liniștea cu celebrarea simțurilor - ocazie pe care fiecare dintre noi o savurează individual.

"În ritmul alert al vieții noastre contemporane, momentele de relaxare sunt asociate adesea unui rafinament plăcut, iar o cafea de calitate nu reprezintă un moft, ci devine acel catalizator care ne conferă vitalitate și ne garantează buna dispoziție. Pentru prima dată, putem aduce în căminul oamenilor această experiență luxuriantă și reconfortantă al aparatului WMF Perfection, astfel încât fiecare moment de savurat cafeaua să fie desăvâșit."a declarat Adriana Maxim, Trade Marketing Manager Groupe SEB SCE.

Perfecțiunea gamei WMF Perfection este completată de o gamă largă de accesorii, cum ar fi cești de cafea, pahare și linguri de cafea - furnizând tot ce ai nevoie pentru savurarea cu stil a cafelei.

În România, gama de espressoare WMF poate poate fi achiziționată din rețeaua magazinelor  Altex, pe Altex.ro si WMF.ro

Despre marca WMF

De peste 170 de ani, WMF a stabilit standardul pentru design inovator, funcționalitate perfectă și calitate superioară în experiența culinară. Produsele WMF aduc un aer de eleganță și excelență în fiecare moment al vieții clienților. WMF transformă gătitul într-o plăcere, de la tacâmuri și carafe elegante la accesorii de masă, fiecare produs WMF adaugă ceva special acestor momente. WMF este o marcă în cadrul Grupului WMF, cu sediul în Geislingen an der Steige, Germania, și face parte din consorțiul francez Groupe SEB din 2016.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram